idioti smo mi koji dopustamo u nasoj kuci da ovakve stvari rade. To nisu imigranti to su klosari. U maroku se duplo bolje zivi, nema rata i nemira
Sto se migranata tice tu nase vlasti predvodjene SDA nisu nista krive, jer to je globalni svjetski problem koji su nama u BiH napravili Srbija i Vucic. Dolaze izbori i Bosnjaci znaju za koga ce glasati, a komunjare mogu samo plakati i piskarati po Klxu, ali vasa pisanje nece nista promijeniti, jer pravi Bosnjaci znaju sta je Klix i kvazi botovi SDP/NS/NIP partija. Isto se prosle izbore ovako cak i gore pisali, pa ste izgubili drasticno. Bosnjaci ce glasati za SDA=BIH.
MINISTAR Selmo Cikotic je vise uradio za mjesec dana nego srpski sluga i izdajnik Scepo Radojica za dva mandata. Vidimo da se Selmo svakodnevno sastaje sa svima onima koji mogu pomoci da se rijesi problem migranata, dok je prijeratni migrant Scepo Radojica stitio Srbiju i Milorada Dodika i htio Scepo da zavadi bosnjacki narod sa prijateljima iz Islamskog sviieta po nalogu Srbije i Vucica koji mu je veliki prijatelj kako sam kaze. Nama goreg neprijatelja za BiH i Bosnjake od Scepe Radojice.
Prikaži sve komentare (103)