Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idioti smo mi koji dopustamo u nasoj kuci da ovakve stvari rade. To nisu imigranti to su klosari. U maroku se duplo bolje zivi, nema rata i nemira
Sto se migranata tice tu nase vlasti predvodjene SDA nisu nista krive, jer to je globalni svjetski problem koji su nama u BiH napravili Srbija i Vucic. Dolaze izbori i Bosnjaci znaju za koga ce glasati, a komunjare mogu samo plakati i piskarati po Klxu, ali vasa pisanje nece nista promijeniti, jer pravi Bosnjaci znaju sta je Klix i kvazi botovi SDP/NS/NIP partija. Isto se prosle izbore ovako cak i gore pisali, pa ste izgubili drasticno. Bosnjaci ce glasati za SDA=BIH.
MINISTAR Selmo Cikotic je vise uradio za mjesec dana nego srpski sluga i izdajnik Scepo Radojica za dva mandata. Vidimo da se Selmo svakodnevno sastaje sa svima onima koji mogu pomoci da se rijesi problem migranata, dok je prijeratni migrant Scepo Radojica stitio Srbiju i Milorada Dodika i htio Scepo da zavadi bosnjacki narod sa prijateljima iz Islamskog sviieta po nalogu Srbije i Vucica koji mu je veliki prijatelj kako sam kaze. Nama goreg neprijatelja za BiH i Bosnjake od Scepe Radojice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prije par mjeseci, dok je trajao karantin, skoro sve ste migrante bili sklonili u kampove. U cemu je sad problem?
Predsjednik Sefik Dzaferovic uskoro ide u Pakistan da sa tamosnjim vlastima dogovori modalitete i nacine na koje treba vracati-deportovati migrante koji su porijeklom iz Pakistana. Dzaferovic je veoma obrazovan i sposoban politicar i uopcw ne sumnjam da ce on na najbolji nacin rijesiti taj problem sa zvanicniicima prijateljske drzave Pakistana. Puna podrska za Predsjednika Sefika Dzaferovica od SDA i bosnjackog naroda.
SDA je kriva za ovo sa migrantima
pa zar vi niste država ?
Prekršajni sudovi neće da procesiraju osobe bez identifikacionog dokumenta... pa što ne kažete... baciš ličnu i radiš šta hoćeš? Nekoće je bilo zakonom zabranjeno hodati bez identifikacionog dokumenta pa su oni koji zaborave ličnu već samo zbog toga završavali u zatvoru. Ukinut zakon?
Sve ih cikotiću i dzaferoviću slati
Vama u KS država će i pomoći sigurno, jer vi ste država ! Po današnjem minder-shvatanju, BiH je na potezu Ilidža-Baš čaršija, dalje nema.
Migrantima bi trebalo objasniti da je granica sa hrvatskom na podrucju usk dobro obezbjedena da je skoro nemoguce proci.i da im je puno jednostavnije preko save doci u eu.
Dok narod suti i trpi nece ni bit pomaka. Ne smiju klosari uopce da se ovdje krecu slobodno, to je ilegalno, ne smiju napustati centre! Zato im lomite kosti gdje god ih vidite izvan kampova, a ni slucajno da im dajete novac, da finansirate njihova krivicna djela, dozovite se!
Pohapsit, pritvorit, protjerat.
Čitajući komentare pojedinih retardiranih komentatora , tipa Republika 2 isl., čovjek se upita da li ti likovi zaista misle ono sto napišu, da li su u zabludi,, plaćenici su, osobe sa posebnim potrebama ili su čak pacijenti neke ustanove za mentalno oboljele, koji zive u nekom svom izmišljenom, pararelnom svijetu, daleko od evidentne- surove realnosti, koju vidi svaki normalan, koga je nemoguće ubijediti da je crno- bijelo.
Evo vam za migrante rješenje! Nema tu hoš-neš-------->Bangladeš! Nema tu hoćeš kuću ili stan---------->Afganistan, Pakistan! Nema tu je li agresivan ili miran---------->Iran! Nema tu jel u njegovoj zemlji rat ili mir---------->Alžir! Nema tu jel akademac ili je u isilu ljude roko-------->Maroko!
A da krenete sa maricama i da ih kupite sa ulice,sa semafora,sa parkinga..pljuc.svi krivi a vi prvi okrecete glavu.
Ma, nemoj jebat.? Vratili de vi sa godisnjih pa sad kao skontali
Pa zaboga, vi ste dio tog državnog aparata ,koji je apsolutno nesposoban, neaktivan i ne djeluje kontinuirano i sistematski, nego je sve sporadično od slucaja do slucaja.Spavate... Policajca vidjeti u Sarajevu na ulici u pješačkoj partroli, medju građanima i našim "dragim" Garavim turistima je prava rijetkost ili gotovo nikako.Jedino kada se desi teski incident, neko njanje , ubistvo. .........Prevencija nikakva , Nula ! .....
SDA-ovci su trebali odavno da predvide šta nas čeka sa migrantima.Bivši ministar sigurnosti Radončić je upozoravao i radio na tom pitanju,dobio pomoć mnogih državnika po tom pitanju,tražio da se ojača granična policija,ali Đaferović i njegove kolege ništa ne poduzimaju. ostavili građane na vjetrometini da se sami bore kako znaju.Sramotno.Za njih je Radončić bio deset koraka ispred,zato su se miješali u njegovo ministarstvo.Pohvala za policiju koja radi svoj posao časno.
"Napominje kako je neophodna ravnomjerna disperzija privremenih prihvatnih centara (ne više od 200) na teritoriji cijele države, isključivo van gusto naseljenih područja" ,mami ih vodi _ebali te oni,prvo ih pustite da uđu u BiH nakon toga dobijete pare jer se oni laze tu i kad sjebete pare onda ih ravnomjerno rasporedite po cijeloj zemlji e neće moći ove noći