ha,ha,o bože sačuvaj komentara,pa ovoga se naroda to ama baš ništa ne tiče ali hoće i želi drugom nesreću i to ti je ,pa sutra se pitaju zašto nas nitko ne voli,pa kako će tokmače kada na ovako bezazlenu vjest po narode BiH ti ovako pljuješ,izražavaš neskrivenu mržnju,zlobu,zavist, ne znam što već ne,,..jado ostaje jado do daljnjeg,..
Hehe to ti je jani jado sa dna bačve. Ta će , njemu je uspjeh danas skupiti koju marku za cigare i kahvu i palamuditi o poslovima vrijednim milijardi. Tako i u srbiji . Lijepe se po poralima na ovakve vijesti kao muha na već što. Kao grčka majka, neće mene hrvatska nikad vidjeti, svoje pare ne dam ustašama ,doći ći ću samo na tenku i sl. A u čitavoj ovoj priči bitni su kao semafor u GTA .
Dzaba se nadaju islamizirani i pravoslavni Srbi, Hrvatska nece propast.Tko god se dulje od pet godina bavio izdavanjem apartmana, taj je vjerojatno naslagao dovoljno love da more nekoliko godina propustit.Problem mogu imat samo oni sto su uzeli velike kredite, a tek su krenuli.
Prikaži sve komentare (172)