Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha,ha,o bože sačuvaj komentara,pa ovoga se naroda to ama baš ništa ne tiče ali hoće i želi drugom nesreću i to ti je ,pa sutra se pitaju zašto nas nitko ne voli,pa kako će tokmače kada na ovako bezazlenu vjest po narode BiH ti ovako pljuješ,izražavaš neskrivenu mržnju,zlobu,zavist, ne znam što već ne,,..jado ostaje jado do daljnjeg,..
Hehe to ti je jani jado sa dna bačve. Ta će , njemu je uspjeh danas skupiti koju marku za cigare i kahvu i palamuditi o poslovima vrijednim milijardi. Tako i u srbiji . Lijepe se po poralima na ovakve vijesti kao muha na već što. Kao grčka majka, neće mene hrvatska nikad vidjeti, svoje pare ne dam ustašama ,doći ći ću samo na tenku i sl. A u čitavoj ovoj priči bitni su kao semafor u GTA .
Dzaba se nadaju islamizirani i pravoslavni Srbi, Hrvatska nece propast.Tko god se dulje od pet godina bavio izdavanjem apartmana, taj je vjerojatno naslagao dovoljno love da more nekoliko godina propustit.Problem mogu imat samo oni sto su uzeli velike kredite, a tek su krenuli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijep je Jadran
Hrvatskoj od srca zelim bankrot!
Mozda "Nijemci" koji su doselili iz Hrvatske, pobjegli odatle, ali im usta puna iste. Nijemci iz Njemacke planiraju ocuvanje domaceg turizma i to propagiraju cijelo vrijeme.
Bojim se da je ovo ipak potez ocajnika koji pokusavaju dobro osmisljenom propagandom uvjeriti one koji su navikli da negdje ljetuju da je upravo u njihovoj zemlji sigurno. Koliko ce uspjeti i koliko ce zemlje iz kojih dolaze turisti dopustiti novo sirenje pandemije ostaje da se vidi. Naravno da svi lazu i uljepsavaju statistiku zbog ekonomskih interesa. Vidjet cemo koliko budala ce se upecati na ovu reklamnu kampanju
@ivanabaltic nije potez očajnika nego tržišna utakmica ,gdje pokušavaš plasirati svoj proizvod ,meni je žao što ovi zavidni i jalni susjedi ovako komentiraju nešto što je sasvim normalno, kao očajničke poteze ili propast susjeda a mi smo veće zlo preživjeli i 5 godina rata,i obnove i ponovnu izgradnju i izbjeglice i to možda baš tih susjeda koje smo primili u naše hotele na Jadranu.Nebrinite vi za nas ,
Optimizam je uvijek dobro dosao pogotovo kada smrt vreba iza ugla. Naravno da ce sve zemlje pokusati raznim marketinškim trikovima da ubjede eventualne turiste da se upravo kod njih ne umire od korone i da su sigurni od moguceg sirenja zaraze. Medjutim niko ne pita vlasti tih zemalja iz kojih bi eventualni turisti dosli sta misle o tome. Da li ce te zemlje dopustiti svojim gradjanima da putuju i da im opet donesu zarazu i povecaju ionako velike troskove suzbijanja epidemije.
@rigoletto ,eto ti se prebroji,tebi svaka čast ali ne brani nebranjivo,..
Ako Bog da i ja planiram, a koliko vidim jos je sve u Njegovim rukama. Nadam se da ce se, kada MMF uvali kredita koliko je planirao, naci neki naucnik sa Stanforda koji ce reci da je ljeto ubilo koronu.
zar postoji narod NIJEMCI..to prvi puta cujem..mozda negdje postoji i drzava Nijemacka..hahahaha
@KingInTheNorth e jesi se ti nasao na skliskom terenu,veze nemas a pravis se pametan i pismen,a upravo si nepismen ispao... Ispravno je Njemacka i Nijemci...
Hrvatska očigledno lažira podatke coronavirusu, radi turizma. Ja bi prvi bio sretan da stanje bude ok pa da se ljeto porvede na moru. Nažalost ove godine nema ništa od toga.
ja, akobogda , idem u Hr , u jedan kamp prilicno u vukojebini , bukirano jos u augustu prosle godine, distanca zagarantirana, a to ja baš i želim kad odem na morski odmor
Jesi li spremio sandale i bijele carapice?
Jeste jeste čak im je i SPlit najbolji
Istra zakon ljubazni ljudi domacini. Nema veze ko si sta si.Negledaju te ko dijadporu nego gosta koji je doso da se provede i odmori a bogumi i okupa u moru.
@DZONPI ,a gdje si drukčije doživio ako nisi sam sebe degradirao ili prozvao,..šuti i nijedne više,huškarošu jedan,..
Ja idem u Istru nikakva problem.Idem vec zadnjih 5 godina i mogu rec fantazija. Porec Rovinj ove godine nesto izmedju.
Više se brinu i pišu o hrvatskom turizmu u sarajevu nego u hrvatskoj
Hrvatska je skupa sto se tice primorja, a sad tek poslije korone. Ima da okupaju turiste cjenama..
Teska vijest za klixovce. :)