Ne znam kako ta odbrana izgleda... Ja se do sada još nisam osjećao ugrožen od Rusije, ali me više plaši onaj koji pregazi hiljade kilometara i postavi 20000 vojnika na tuđu tj. Rusku granicu.
@rusiju su napadali cesi,poljaci,svedjani,finci,njemci,turci,francuzi...sad englezi i amerikanci.....svako ko napadne rusiju bude pusten do volge...a onda krene ruski medvjed da tare sve pred sobom....sva je sreca da rusi nisu osvetoljubili....pa zamisli da se 2 miliona finaca bilo uskyrcilo da napadne rusiju?.....kada su ih rusi poklali na volgi samo su rekli..sad vam oprastamo ali nemoj da vam opet padne na pamet...isto je i sa bosnajma i hrvatima...ostavili tamo kosti i sad hoce opet
Svakog 12. aprila u entitetu Republika Srpska se u organizaciji Otadžbinskog saveza dobrovoljaca Republike Srpske obilježava i slavi dan sjećanja na ruske dobrovoljce. U njihovu čast je 2011. godine na crkvenom groblju na Megdanu u Višegradu otkriven spomenik s imenima svih ruskih dobrovoljaca koji su poginuli tokom agresije na Republiku BiH u periodu od 1992. do 1995. godine. Na spomeniku se nalazi uklesano ukupno 37 imena poginulih ruskih dobrovoljaca.
Prikaži sve komentare (48)