Gosp. Efendić je na čelu privatno/stranačke firme evo vć 7-8 godina. Ulaže se u privatne i stranačke firme u povlaštenom položaju. Daju se poslovi stranačkim firmama. Podržavaju se jaransko-rodbinski odnosi po kojima je posebno poznat/i Efendić. U JP Lokom se daju sredstva i povećava se broj zaposlenih iz reda: podanika, jarana, familije, glasača...
@Hamoponovouredu Bez ljutnje ukucajte u pretraživač: Semir Efendić, Adnan Efendić, Hamdija, Efendić, Hamed Efendić , dodatno i imena žena, svastika, tetki, amiđžinci... Kao da ne znate da je Adnan Efendić glavni ovjerivač u Kadrovskoj komisiji KO SDA.
Jao konju. Pa naravno, kako bi ti drugačije zaključio nego što prvo pročitaš na portalima, pa ti kao povezo rodbinu i to nešto... genije. Semir i Adnan Efendić su u ratu od kako je Semir postao načelnik, i pripadaju dvije totano različite zaraćene frakcije unutar SDA, Semira i njegovu raju ni Bake ne gotivi što je druga priča, al eto, da znaš. Sad ti možeš pričati da je to predstava za javnost, al naravno, pojma nemaš. Semir je jedan žestoki dingospo.
Prikaži sve komentare (18)