Mislim da su protesti besmisleni i utemeljeni na strahu od nepoznatog. Edukacija i znanje o temi je loše. Vidim da većina komentira ne nudeći nikakve argumente. Pišu se floskule i ispoljavaju niske pobude i strasti. Smeta nam odlagalište po najvišim svjetskim normativima ali su nam ok deponije "normalnog" otpada iznad svakog našeg grada. Smeta nam odlagalište koje će onečistiti Unu, a koji km dalje ne smeta nam Sava koja hladi reaktore nuklearke u Krškom.
...smeta nam odlagalište, a pored istog takvog (da ne govorim o nuklearki) već 40 godina bezbrižno žive stanovnici Krškog. Iskazujemo zabrinutost za Unu a desetine benzinskih pumpi pored iste, budući tankovi aviogoriva aerodroma u Bi neće smetati na 20m od Une? Razumijem da je ljudima nelagodno na spomen nuklearnog otpada, ali danas od njega nema gotovo nikakve opasnosti. Evo dobar prilog RTL za poneku info više:
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/video/vijesti/342553/istrazili-smo-kako-zive-slovenci-pored-ne-krsko-nitko-se-ne-zali-a-godisnje-dobiju-i-500-eura-naknade/
Prikaži sve komentare (29)