Ovo je tačno, ali uglavnom jer srbi tako poimaju naciju, naime srbin ne može biti niko sem svetosavaca, svi ostali su izdajnici, vere, nacije, đedova, jednostavno kod tog naroda je evolucija zakasnila, hrvati se nažalost sve više ugledaju na srbe i od svoje nacije prave sprdnju kao što je srpska, Budućnost je u Albanskoj i Bošnjačkoj naciji, jer su jedine zdrave na ovim prostorima
@OperativacMusan LUPAS gluposti ,postoji mnostvo poznatih Srba Muslimana , Musa Cazi. CATIC ( 50 km ) , Osman Dzikic , Muhamed Mehmed Basic iz Mlade Bosne, recimo masu je bilo Muslimana u cetnicima ,a nekolika u vrhovnoj komandi , odreda bezbroj .
Ne lupetaj, kakav Musa Ćazim Ćatić? on nema veze sa vama, a te što si nabrajao, to ti je isto kao da kažeš da je Kusturica musliman jer se zove Emir, da bi čovjek bio tzv "Srbin" on mora da vjeruje u sve mitove koji dolaze sa srpskom nacijom, mora da se kune u genocid nad "Turcima" odnosno muslimanima, "srbin musliman" je oksimoron, to bi bilo kao da ponosan Jevrej bude u Hamasu, teoretski moguće, ali praktično nemoguće, to je ipak jedna ozbiljna dijagnoza.
Prikaži sve komentare (134)