Bakir Izetbegović, političar koji u karijeri nije ostvario nijednu političku pobjedu nad neprijateljima ove zemlje. Čovjek čija sujeta je veća od njegovih intelektualnih kapaciteta, a ambicije veće od sposobnosti da ih ostvari. Pelješki most, "Bošnjački" jezik u RS-u i kantonima sa hrvatskom većinom, referendum u RS-u, 9. januar u RS-u, izbori u Mostaru, položaj Bošnjaka u RS-u, revizija haške presude... Sve su to teme gdje je pokazao da je sujetni diletant.
BAKE je izrastao u pravog predsjednika i respektabilnog politicara, dzaba ga psujete i pljujete, to vam ne donosi nikakvu satisvakciju, osim mrznje,bijede,jada i frustracije. Nemojte to raditi narode moj dobri, sve vam je uzaludno, jer ste manjina koja ne podrzava SDA i Bakira. Dokaz za moju tvrdnju su prosli izbori 2016 i 2018 godine kada je SDA ubjedljivo pobijedila. Zato nemojte biti frustrirani, ljuti, ojadjeni, postujte demokratiju i vladavinu demokratski izabranih predstavnika.
Arijevac, sin oca nacije, lider Bošnjaka i jedine državotvorne stranke na prostoru cijele međunarodno priznate i zauvijek nezavisne i nedjeljive države Bosne i Hercegovine. Nepismene Jugobållije i krezave okupatore stavlja na aparate, a njihove majke i sestre se navlaže svaki put kada izađe vijest.
Prikaži sve komentare (182)