Šta hoće korumpirani KOS-SDA tender-efendija Ajnadžić, poznatiji kao 10%? Kada će Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo završiti istragu oko mnogobrojnih i nezakonito provedenih javnih nabavki u Općini Centar? https://www.nasastranka.ba/anton-rajic-opcina-centar-krsi-zakon-o-javnim-nabavka
@N0V0STI, svi dobro znamo kakve su seoske varalice ove bitange iz kriminalne organizacije SDA. Je li primitivna lola i najpoznatiji stranački preletač Ibro Berilo izgradio davno obećani grad? Šta hoće osnovac Koldžo i korumpirani poručnik JNA, KOS-ovac Ajnadžić? Kad će rumeni Efendić odgovarati za ubistvo nedužnog starca-pješaka. O polupismenom berberinu Skaku i njegovim aferimima da i ne govorimo.
Gradjani, jesu li ovo oni nasi sto potkradaju budzet Kantona, preko Nevladinih udruzenja ili se meni samo cini. A ne, ne, eno naseg odlicnog studenta Irfana Cengica, jedva ga prepoznadoh sto se ugojio od kad je na budzetu Federacije. Neka, neka, samo vi kradite, zato smo mi i glasali za vas da nas potkradate i sebi cinite zivot prihvatljivim. Nase dobre partije SDP i NS. Joj hocemo skrhati i rastaliti milijardu KM od gradjana i budzeta. Zivjela pozicija u Sarajevu.
Prikaži sve komentare (66)