Mediji na svaki nacin zele da potpale narod tako sto nas svakodnevno lazu da je danas toliko gore nego za vrijeme Tita,  da smo prije svi jeli med i mlijeko a danas jedva hljeb i so,  da smo svi za 1 maj okrecali vola a danas nemozemo da okrenemo pile,  da smo ljeti svi do jednog provodili na moru a danas nemozemo ni do rijeke... Kakve lazi i podvale,  sta ce to medijima,  da im bude zanimljivije da vise pisu i vise prikazuju,  zeljni paznje?!
Nije tajna da mediji nicu kao pecurke i da se na svaki nacin takmice koja ce vise da prospe nebi li privukle gledaoce...  Cinjenica je da narod danas zivi  bolje nego sto je ikada prije zivio bez obzira koliko nas trujete .   Tako nastavite da nas trujete i sretno vam sa zeljama da nas natjerate da izadjemo na ulice ..
I sretno vam sa svakodnevnim pokusajima sa vasim otrovnim kvazi alaniticarima kojima dajete prostora u vasim emisijama,  frustriranima koji sve sto kazu je da lazu ... Frustrirane poput Slavka Kukica i pijanicu Envera Kazaza koji sve sto znaju je da se bave konspiracijama i teorijama zavjere ..
Prikaži sve komentare (140)