Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece narod da se buni, imaju shishe,kladionice,rijaliti programe, ma zivot je lep...
Vidi ti Bosnje kako bi se one dizale..dobicete vi
"Narod se ne bi trebao bojati svoje vlade, vlada bi se trebala bojati svoga naroda" Malo se zapitajmo, koliko nas se boje, a koliko mi njih?
Ma samo Islamsku drzavu napravit serijat i im presudio svima.
Gospodina u zatvor zbog pozivanja na nerede.
lopina svjetska toboze borac za radnicka prava
jedino za bosnu je nada mladost.oni imaju energiju i snagu a ovi što su ispucali život od njih ništa
Sabane,jutros sam te se sjetio, ono sto si radio lose mi smo napravili gorim, sto si radio dobro mi smo zatrli..sjebali smo obrazovanje, zdravstvo i socijalnu zastitu, jos uvijek se vozamo tvojim putevima, mostovima, prugama..a ako smo nesto i dobro napravili, ispod toga si ti udario temelj..sve ono sto je pod tvojom palicom izgradjeno mi nismo u stanju ni da okrecimo..mozda i ti nas zelis kojesta da pitas, bice valjda omoguceno narodima i narodnostima da te sretnu u boljem svijetu.
Čuj Sakiba, on bi ponovo palio bosanske gradove i pravio milionske štete. Glupi jugbalijandru imas izbore, izadji i izglasaj primjenu
Druze haj ti negdje drugo bunt provodi, kani se nakaradne komunisticko socijalisticke retorike
Vlast se trese redovno, svake dvije, odnosno 4 godine. To sto je narod slijep, to je drugi par opanaka.
pusto Titovo vrijeme kad je radnik bio cijenjen čovjek i kad kiša pada
Joj vidi Sakiba buahahaha. E moj Sakibe, razmisli malo.
Sakibe, ako nemas koga iza sebe nema te nigdje, ne mozes najobicniji posao zavrsiti a kamoli da se negdje zaposlis! Sve je otislo u HELAC!
Mediji na svaki nacin zele da potpale narod tako sto nas svakodnevno lazu da je danas toliko gore nego za vrijeme Tita,  da smo prije svi jeli med i mlijeko a danas jedva hljeb i so,  da smo svi za 1 maj okrecali vola a danas nemozemo da okrenemo pile,  da smo ljeti svi do jednog provodili na moru a danas nemozemo ni do rijeke... Kakve lazi i podvale,  sta ce to medijima,  da im bude zanimljivije da vise pisu i vise prikazuju,  zeljni paznje?!
Nije tajna da mediji nicu kao pecurke i da se na svaki nacin takmice koja ce vise da prospe nebi li privukle gledaoce...  Cinjenica je da narod danas zivi  bolje nego sto je ikada prije zivio bez obzira koliko nas trujete .   Tako nastavite da nas trujete i sretno vam sa zeljama da nas natjerate da izadjemo na ulice ..
I sretno vam sa svakodnevnim pokusajima sa vasim otrovnim kvazi alaniticarima kojima dajete prostora u vasim emisijama,  frustriranima koji sve sto kazu je da lazu ... Frustrirane poput Slavka Kukica i pijanicu Envera Kazaza koji sve sto znaju je da se bave konspiracijama i teorijama zavjere ..
Sakibe nije mi te zao! A znas zasto? Zato sto ste bili Titini pioniri zaposljavili ste preko veze u neprofitabilna preduzeca, niste nista radili nego ste imali plava odjela, kuharice kafa, sekretarice sa kojima ste kurvali, podkradali preduzece od wc papira do cigle pa ste pravili vikendice na crno i tako dalje o ovome bi mogao pisati mjesec. Ovo vrijeme je lose ali ninto vase vrijeme nije bilo idealno!
Hahahahahahha