Mi slavimo sto ce nas tudjini pljackat a nasim lopovima placat neku proviziju. To zlato mora da ostane samo u Bosni , kao zalihaa ne da se daje drugima. Dosta su Britanci opl;jackali iz Afrike, Amerike, Azije ... al zato su im sada ti ljudi dosli po svoje. Puna ih Britanija odakle su opljackali drzave stotinama godina pljackajuci i time izgradili ono sto se zove lijepa moderna evropa. Pljackom i ubistvima
ljetozima@ ko smo "mi"? Pazi, da ne lupas, ne postojimo mi, postoje plemena koja imaju svoje poglavice i te poglavice prodaju resurse koje je prije nego su postale poglavice, puskom neko osvojio ili odbranio(zavisi od ugla gledanja), i danas imas zemlju na koju moze doci bilo ko i raditi sta hoce ako gurne u dzep krnjavom poglavici. Je li sad malo jasnije, prijatelju?
@ljeto i urban - oboje ste u pravu i to je upravo bolest BiH. ''Najjaca'' stranka kod Bosnjaka i druge bosnj i bosn stranke se od rata do danas bave simptomima a ne uzrokom, zato ste i jedan i drugi u pravu, zato nam jeste ovako. U svom belaju zeleni i crveni se hvataju za vratove, krive jedan drugog a budale ne shvataju da upiranje prsta, ma koliko u pravu bili, nasoj djeci se obija o glavu, kompromis nema alternativu! (po onom sto vidim, zeleni su puno poganiji od crvenih)
Prikaži sve komentare (88)