Ne možete Bošnjaci biti normalni sa ovakvim botovima...strašno je čitati,kamoli upoznati budale koje pišu iz dana u dan isto...mržnja,zloba,pakost,iste izlizane fluskole,laži, ponavljanje istih laži,bla,bla,bla...niste bre vi takvi! Uzdignute se iznad tih budala,dajte malo ljubavi i ljudskosti,pokažite se!Ovo što radi njih 10-20 je opasno,ne ide na dobro...Živeli!
paok@ ovaj automatik je obicni debil, uhljeb sa sda clanskom karticom, obicna nula karakterna i ljudska...ali sta je ovaj put slagao?Dok Srbi vode agresivnu politiku nakon svega sto su ucinili u proteklom ratu, nece biti dobro nikome. Umjesto jedne politike pomirenja i pokusaja da se BiH napravi dobrom za sve, separatizam od entiteta i susjedne drzave.Kako to Bosnjaci treba da se ponasaju, da aplaudiraju na pišanje po drzavi?
automatic@ a sta ces jos uradit osim sto ces to svojoj djeci govoriti?Da li ces im reci da je Alija potpisao RS, da su Bosnjaci kroz privatizacije sda kriminalaca opljackali narod nad kojim su Srbi napravili genocid, da li ces im svu istinu reci ili ces to ostaviti po strani?
Prikaži sve komentare (268)