Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su oni simpaticni bas a ostat ce upamceni kao predsjednik u cijem mandatu je srbija priznala kosovo i predsjednik u cijem je mandatu manji entitet bankrotirao a onda ga drzava Bosna i Hercegovina ga otkupila za male pare hahahahahhahabaha
Dodik je ubjedljivo bolji lider Srba i zaštitnik srpskih interesa.
@CicaSaDrine a da pokusate prbo sa 400 eura preporodili bi ste se
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoćete li kod Ane na babine otić' ? Mislim red bi bio.
DoDick i Pickousti :)
Ovo je, naravno privatno misljenje a stav dvojice clanova Predsjednistva je suprotan. Zbog toga sam i glasao za Komsica.
Joj kad pročitah istoriju srpskog junastva i pobjeda u balkanskim ratovima suze me od smijeha obliše. Sutra će njihovi istoričari veličati VRS i njene pobjede a neće pustiti snimak Slavka Lisice o spremanju traktorijade u Banja Luci. Srbi da znate koliko vam je USA valjala okacili bi njihove zastave ko Šiptari po Prištini.
Nakon Siptara dolaze na red Balije
Trebo bi se cijeli svijet prilagoditi srbima.... Sa druge strane srbi su samo za šume
volite se vi ništa sporno ali ispod nekog jorgana, Bosna i Hercegovina ima svoje granice i znaju se gdje su.
Strategiju o opstanku srpskog naroda gradite na pogresnim osnovama. Ovakvi planovi se mogu praviti jedino na dobrosusjedskim odnosima sa svim ostalim narodima. Srbi i Srbija rade upravo suprotno. Napadaju sve susjedne drzave i narode, a takvo ponasanje ce se dugorocno gledano vratiti (i vraca se) kao bumerang upravo Srbima. Vas niko ne voli upravo zbog vase hegemonisticke politike. Albanija i Albanci ce vas zgaziti u narednih 200 godina.
Dek dicku zaboravio si zastavu da poneseš!
A ko će tebe tješiti druze predsjeniče dicku kad se rs ukine??!
SRBI SU GENOCIDAŠI,UBICE MONSTRUMI.
Uvlačiguz
Ne možete Bošnjaci biti normalni sa ovakvim botovima...strašno je čitati,kamoli upoznati budale koje pišu iz dana u dan isto...mržnja,zloba,pakost,iste izlizane fluskole,laži, ponavljanje istih laži,bla,bla,bla...niste bre vi takvi! Uzdignute se iznad tih budala,dajte malo ljubavi i ljudskosti,pokažite se!Ovo što radi njih 10-20 je opasno,ne ide na dobro...Živeli!
paok@ ovaj automatik je obicni debil, uhljeb sa sda clanskom karticom, obicna nula karakterna i ljudska...ali sta je ovaj put slagao?Dok Srbi vode agresivnu politiku nakon svega sto su ucinili u proteklom ratu, nece biti dobro nikome. Umjesto jedne politike pomirenja i pokusaja da se BiH napravi dobrom za sve, separatizam od entiteta i susjedne drzave.Kako to Bosnjaci treba da se ponasaju, da aplaudiraju na pišanje po drzavi?
automatic@ a sta ces jos uradit osim sto ces to svojoj djeci govoriti?Da li ces im reci da je Alija potpisao RS, da su Bosnjaci kroz privatizacije sda kriminalaca opljackali narod nad kojim su Srbi napravili genocid, da li ces im svu istinu reci ili ces to ostaviti po strani?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fasisticka nacija fasisticki lideri
Kad Amerikanci zavrse sto su poceli osta ti jarane samo na Beogradskom Pasaluku
eho@ sta ce amerikanci zavrsiti?Jos jednu RS kreirati?Jeb.ali te amerikanci.
Samo jedan dan kad jave da je i Vučko donio na svijet zdravu bebu.