Naravnoa .covjek sve objasnio. Svako ko ima oci i nije retardiran ili ogorcen jer ne igra u njegovom timu zna da na individualnom planu je vise od 3 nivoa od Mesija onda traze takve pokusaje izgovora tipa nije se dokazao u drugim klubovima ili nista osvojio sa teprezentacijom, debilno ako se prica o individualnim kvalitetima.
Ronaldo je nejveca prevara u fudbalu.egomanijak i manipulator sa bolesnom zeljom za slavom i priznanjima koje su ga tjerale ka usljesima a manipulacijama je tjerao sve saigrace da njega proigravaju da bi on trpao .Sjetimo se reakcija ako bi neko drugi pokusao zabiti...tako i ove jeftine manipulacije .eto sada bi Mesi trebao igrati za Bajern ili MC da pokaze da je najbolji u Njemackoj i Engleskoj..
Kao da ih ne skluje svake godine u LP .dolaze mu na noge u Barcelonu svi najjaci klubovi.A ova ubleha od igraca nikoga nije predriblala osim sam sebe jos od MU, a vise se i ne pamti da je sam sebi stvorio sansu i zabio.Steta je samo sto je fudbal veliki biznis pa su od Penalda napravili wanabe superstara .i zbog toga istinski velemajstori fudbala nisu dobili zasluzenu paznju. pa njega je grijeh i spomenuti pored pravog Ronalda.Zidana.Ronaldinja.Inieste za njega je Ibra igracina ....
Prikaži sve komentare (70)