@Spectatorr. Ispravno. A sam Naser je Skoro izjavio isto,da treba svima da je jasno da,dok god je Naser źiv Srbija neće odustati..Svesno je to njemu.. Jer Srbima treba bilo ko da mogu navodno reći. I na srbima se desio zloćin. Pa da kaźu Srebrenica je isto.
Na stranu to ali sta bi imala RS da se eventualno i pripoji Srbiji??? Ne bi proslo bez velikog belaja i to bas onog kvalitetnog sa sirokim razmejrama na Balkanu a mozda i sire. Samo bi u tom slucaju, ako bi se to uspjelo, Vucic i bratija obezbjedili svoje dozivotno kraljevstvo, a sirotinja bi ostala sirotinja i po pravilu platila tu veliku cijenu secesije BiH. Fazon je u tome sto Vucic Srbiju cvrsto drzi u "svom" srednjem vijeku i ne da joj naprijed, jer on ne zna drugacije vladati.
A zlocin nikada ne zastarjeva i neka se radi po faktima i po zakonu bez svjesnih manipulacija i treniranja svjedoka, sto je do sada bila praksa u mnogo slucajeva i neka se osudi ko god je pocinio bilo kakav zlocin. Medjutim, vladajuce nacionalisticke stranke dozirano pokrecu postupke i hapse pojedince kada im zatreba da zavade narod ponovo i uvijek sa ciljem da bi se odrzali na vlasti, dok je pravda za nacionaliste potpuno u drugom planu i to je najzalosnije.
Prikaži sve komentare (497)