Pa šta ste čekali 25 godina, i vrapci na grani znaju da ovo nije normalna pojava u jednoj savremenoj, evropskoj državi! Imaju li možda takve škole u Njemačkoj, Švedskoj...naravno da nemaju, bile su nekad u Americi i Južnoafričkoj republici! Sad postoje samo u BiH i to dijelovima BiH pod kontrolom HDZ-a, onim dijelovima BiH gdje žive onaj narod koji je jadan "majoriziran" i kome "drugi" određuju člana predsjedništva...Dodao bih još, Proustaški krajevi!
@StipeDomagoj Pa gosp nekulturni, zašto nema takvih škola u Sarajevu, Tuzli, Bihaću...nego samo tamo gdje je HDZ na vlasti? O kakvim ti muslimanima pričaš i da je to njihova inicijativa, što bi oni na tome insistirali u svojoj državi? Samo Hrvati iz HDZ-a žele podjele, edukuj se malo!
@StipeDomagoj To nije tacno. Ima Hrvata u Sarajevu i Tuzli i ostalim mjestima. Eto sigurno su Hrvatska djeca majorizirana u Katolickom Skolskom Centru u Sarajevu. Tamo idu sva djeca zajedno i nemaju dvije skole pod jednim krovom. Ali stos je da HDZ zeli da skoluje buducu stranacku vojsku.
Prikaži sve komentare (55)