Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto se brisu komentaru ako je ista protiv OSCE-a.
i ko je kriv? vjerovatno upravo ta djeca, samo OSCE neće da ih proziva respektujući njihovu maloljetnost
To je činjenica da smo mi ekonomični.Kako bi dobro bilo za šumsku industriju da 2 debla rastu pod jednom krošnjom,ili za poljoprivredu,da 2 sijena sadijevaju uz jednu stožinu itd,itd.
a na fakultet mogu ic gdje god, to je ok...
Pa šta ste čekali 25 godina, i vrapci na grani znaju da ovo nije normalna pojava u jednoj savremenoj, evropskoj državi! Imaju li možda takve škole u Njemačkoj, Švedskoj...naravno da nemaju, bile su nekad u Americi i Južnoafričkoj republici! Sad postoje samo u BiH i to dijelovima BiH pod kontrolom HDZ-a, onim dijelovima BiH gdje žive onaj narod koji je jadan "majoriziran" i kome "drugi" određuju člana predsjedništva...Dodao bih još, Proustaški krajevi!
@StipeDomagoj Pa gosp nekulturni, zašto nema takvih škola u Sarajevu, Tuzli, Bihaću...nego samo tamo gdje je HDZ na vlasti? O kakvim ti muslimanima pričaš i da je to njihova inicijativa, što bi oni na tome insistirali u svojoj državi? Samo Hrvati iz HDZ-a žele podjele, edukuj se malo!
@StipeDomagoj To nije tacno. Ima Hrvata u Sarajevu i Tuzli i ostalim mjestima. Eto sigurno su Hrvatska djeca majorizirana u Katolickom Skolskom Centru u Sarajevu. Tamo idu sva djeca zajedno i nemaju dvije skole pod jednim krovom. Ali stos je da HDZ zeli da skoluje buducu stranacku vojsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znas li zasto OSCE to nesto posebno nikad ne napravi? Zato sto su vas svi advisori u sektoru obrazovanja Srbi. Zato sto ste dopustili da vam terenske kancelarije budu etnicki ciste, kao ona u Foci gdje vam lokalni uposlenici srbuju umjesto da provode politiku OSCE-a. Ovo se narocito odnosi na sluzbenike u sektoru obrazovanja u ovoj kancelariji.
dvadesetikusur godina je proslo od rata........da ste tada htjeli mirnu i stabilnu BiH mogli ste tada vec poceti od skole i od djece.......danas bi imali vec zdravu generaciju......mogli ste nametnuti sta ste htjeli ali niste htjeli.......sada mirno sjedite ovdje berite svoje platurine i pravite se kobiva da nesto i radite