Citav svijet se odrekao komunizma, pa cak i Rusija.. Za komunizmom bale samo jos Svejerno Korejanci, Kinezi (doduse ovo dvoje za bolji zivot i ne znaju pa ih ne mozemo ni kriviti) i dobar dio mog Bosnjackog naroda koji uprkos blagodati interneta i znanja o vanjskom svijetu i dalje zele da ih tlaci neka licnost koju ce idealizirati i zbog koje ce oni ziviti od bratstva i jedinstva, a neki novi TITO od vila, jahti i skupih Americkih auta.
Ko sto rece neki lik ovdje jednom... u Brckom bilo cini mi se.. Taman pred rat, Srbi pjevaju cetnicke pjesme, a jedan naivni Bosnjo trci Muslimanima (s velikim M) i govori im da Srbi pjevaju cetnicke pjesme u obliznjoj kafani, a oni njega pretukose i rekose da laze i da je to nemoguce jer JNA CE NAS STITITI, TO JE LAZ, ITD. Balije, balije... Gori ste od kuge.
Ko ode u Njemacku, Austriju, Ameriku, itd.. da zivi proklinje i Tita i Aliju, i Bakira. Hebo vas i komunizam, a hebalo vas i ovaj trenutni sistem troglavog predsjednistva i laznog suzivota. Zapadna, gradjanska civilizacija je jedino rjesenje za BiH.
Prikaži sve komentare (112)