Cuvajmo i gradimo trajni mir i zdrav suzivot jer jedni drugima smo najbitniji! Okanimo se niskih strasti, pruzimo si ruke i otvorimo srca da spoznamo kako je zivot lijep, a tako kratak da nismo ni svjesni da ga trosimo uludo na mrznju i pakost. Komu to treba?! Nikome! Postujmo jedni druge, branimo dostojanstvo svakoga covjeka i svakog naroda i ne dajmo na brata svoga bez obzira zove li se Mate, Meho, Mitar ili Moshe. Obuzdajmo i nadglasajmo trolove koji se lazno predstavljaju i sire mrznju
konstruktivnoST, tako je prijatelju. Ja sam kelner, ja bih da naplatim, ako nemas nista protiv, da sravnamo racune, pa da onda krenemo s ljuuuuubavlju..
@gradimir E, moj Gradimire, gradi mir i bori se da ovaj virtualni jad i cemer postane plemenitiji jer ovdje su mnogi izgubili volju i za zivotom i za suzivotom - znam to iz osobnog iskustva jer sam vidio kako su neke labilnije osobe bile i ogorcene i tjeskobne zbog kolicne mrznje i spinovanja koji haraju ovim i slicnim sajtovima. Ovo je porazno za zdravi razvoj BH drustva i nadam se da ce odgovorni to shvatit i prestat s ovim ludim plesom. Trolova ima kao u prici i treba ih nadglasati.
Prikaži sve komentare (41)