Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad njoj izlazi mandat.treba je smjenut.ko je ovde stavi on nije normalan
Ma hajte molim vas
Marina usitnilooo, ako te Čovićev gazda Milorad ne pošalje negdje u ambasadu valja ti nazad na Vlašićodakle si šljegla!
Ja mos mislit partnera i vojske sav sljam i olos u vojsci na drzavnoj sisi a nikakve koristi od njih,jedino kladionice i kafane imaju korist,jer gdje god prodjes pored vojarne vidis vojnike kako igraju Binge i glavam mlate ko kokoske kad kljucaju.
Sto je vojarna, je li tu žive voajeri?
Sve HDZ kadar...
Dajte narodu te konzerve gratis pa ko voli nek izvoli,mani se demagogije i skretanja paznje na druge stvari.Ne moze vojska gladna odrzavat stabilnost,prvo frustuk onda na put,al se nekad dobro jelo."baš". zato konzerve podijelite narodu naravno ko jede šuko meso.
ULAZAK U NATO JE SPAS ZA BIH
monstrumi kad su rušili stari most u ubijali kontali su da bosne neće više biti, da će to biti sve dio velike hrvatske, isto tako i cete kontali da ce biti dio velike srbije ali ispade da su se opasno zaebali i jedni i drugi.
Cuvajmo i gradimo trajni mir i zdrav suzivot jer jedni drugima smo najbitniji! Okanimo se niskih strasti, pruzimo si ruke i otvorimo srca da spoznamo kako je zivot lijep, a tako kratak da nismo ni svjesni da ga trosimo uludo na mrznju i pakost. Komu to treba?! Nikome! Postujmo jedni druge, branimo dostojanstvo svakoga covjeka i svakog naroda i ne dajmo na brata svoga bez obzira zove li se Mate, Meho, Mitar ili Moshe. Obuzdajmo i nadglasajmo trolove koji se lazno predstavljaju i sire mrznju
konstruktivnoST, tako je prijatelju. Ja sam kelner, ja bih da naplatim, ako nemas nista protiv, da sravnamo racune, pa da onda krenemo s ljuuuuubavlju..
@gradimir E, moj Gradimire, gradi mir i bori se da ovaj virtualni jad i cemer postane plemenitiji jer ovdje su mnogi izgubili volju i za zivotom i za suzivotom - znam to iz osobnog iskustva jer sam vidio kako su neke labilnije osobe bile i ogorcene i tjeskobne zbog kolicne mrznje i spinovanja koji haraju ovim i slicnim sajtovima. Ovo je porazno za zdravi razvoj BH drustva i nadam se da ce odgovorni to shvatit i prestat s ovim ludim plesom. Trolova ima kao u prici i treba ih nadglasati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mjenjajte ovu ustasicu , e bake koga si ti postavio sa svojim pajdasima iz uzp-a ...