Od 310 miliona amerikanaca preko 55 miliona su hispanaci. U brojku nisu uračunati ilegalni migranti. Broj novorodjenih potomaka bijele evropske rase je po prvi put prošle godien bio na drugom mjestu. Čak i u Francuskoj je to slučaj. Bijelci će u Americi doživjeti sudbinu bijelaca Južne Afrike ili Rodezije a slično će proći i bjeli narodi Evrope. Za bilo kakvu politiku koja bi to spriječila je prekasno. Tramp ne može uraditi ništa.
Židovi su obrazovanjem, vjerama i medijima zaglupili bijele narode. Ostalo je još samo da se samoubiju što oni to uporno i rade gurajuči židovski egalitarizam kao temelj i novog svijeta u kojem će te bjelačke elitice najprije dobiti mrvice a na kraju će biti sve poklane i opljačkane.
@rade_s S obzirom u kojem pravcu ide politika u EU (prije svega u Njemackoj) ne bi me zacudilo da pored ovakvog Trumpa u sljedecih 5 god ne ispliva neki novi Hitler. A onda se mogu zaboraviti planovi ma kakvi god oni bili. Iskreno, mislim da je Svijet dogurao do te granice idiotizma da bi nam dobro dosao jedan globalni pretres civilizacijskih vrijednosti u vidu jednog velikog rata. Koliko god to tesko bilo za prihvatiti.
Prikaži sve komentare (76)