Godinama tolerisuci bahatost ovog mrkog mededa pojedinim predstavnicima medjunarodne zajednice se po nekoj kosmickoj pravdi na ovaj nacin vraca ono sto su zasluzili indolentnim odnosom prema ovom i mnogim drugim fasistima u BiH i regionu. Tragikomicna cinjenica da ovakav kabadahija bude clan Predsjednistva BiH je porazna za sve normalne ljude, osim predstavnika medjunarodne zajednice koji nas uce da je tolerisati fasiste demokratija. Nazalost ovo je samo pocetak zla koje slijedi.
@Karim Godinama tolerisuci bahatost ovog mrkog mededa pojedinim predstavnicima medjunarodne zajednice se po nekoj kosmickoj pravdi na ovaj nacin vraca ono sto su zasluzili indolentnim odnosom prema ovom i mnogim drugim fasistima u BiH i ..." Da li možeš da mi kažeš zašto je Milorad Dodik fašista ? Hvala unapred na argumentovanom odgovoru.
@Kron Dodikova ideologija se temelji na krvi i tlu, kojom on pridobiva podrsku time sto iskoristava i raspiruje prirodni strah od razlike. Prvi znak jednog fasistickog pokreta upravo je strah od dosljaka. Fasizam je tako, po definiciji, rasisticki. Kad god neki politicar dovodi u pitanje legitimnost parlamenta zato sto on ne izrazava "volju naroda", tu smrdi na fasizam. U korjenima fasisticke psihologije lezi opsesija zavjerom, a najbolje sljaka opsesija medjunarodnom zavjerom.
Prikaži sve komentare (116)