Braco Bosnjaci, oduvijek vas jako volim i jako sam sklon prijateljstvu s vama, ali ovo sto je uradjeno po treci put prevrsilo je svaki mjeru dobrog ukusa i ljudi na terenu su ogorceni zbog toga. Nije bitan ni Covic, ni HDZ u cijeloj prici jer hrvatski narod je iznad pojedinaca i organizacija. Ogrijesili ste se o vecinsku izbornu volju hrvatskoga naroda, priznajte makar sebi to ako vec ne zelite javno, te tihom diplomacijom gradite dogovore s HNS-om da se stvari izglade i da osnazimo BiH!
Prika moj, Niti su Bošnjaci, niti su nam braća. Oni su Turčići, narodu poznatiji kao Poturice, kojima je u krvi neciviliziranost, pokvarenost, laž, izmišljanje, otimanje... To je bagra sa kojom treba oštro i na prvu. Argumentirati im nešto, nema smisla jer oni argumente i činjenice ne priznaju.
@OlovnaKisa Turčiću, vi ste sa nama pravili savez, a ne mi sa vama. Vi nama niste bili potrebni niti onda, a niti danas. Mi smo vas naoružali, branili i hranili da bi nas na kraju napali tim oružjem koje smo vam darovali. Ako to nije hinjski i nož u leđa onda ne znam što jeste?! Za vas važi ona narodna izreka pomozi sirotu na svoju sramotu.
Prikaži sve komentare (106)