Da stvarno postoji gore na 400 kilometara nekakav ISS ne bi on samo fotografiso odozgo nego bi on ponio sa sobom gore dobru videokameru pa bi snimio vrtecu sibajucu lopto kako se fino okrece.Lazu vas sve i ispiraju vam mozak.
@Prangija2 --- nije, hvalis jos samo ti i onda je sve u redu, idiote, samo znate da vrijedjate i to su vas u skoli naucili, ako neko drugacije kaze od onog sto ste ucili vi njega odmah s'pogrdnim rijecima napadnite, nemojte slucajno pokusavati objasniti nekom nesto. Meni ne trebas nista objassnjavati, da ti postavim samo dva pitanja ti ne bi znao gdje udaras, ali sta ces, sad je moda udarati po nekom ko razlicito misli, sto tako ne nazoves i one koji su vjernici ili politicke protivnike!!!
@Prangija2 -- ako ne mozes da vjerujes nekome ako nije naucnik, onda vjeruj meni kao dizajneru, jer ja cu ti za dva sata napraviti animaciju da izgleda kao ovo, ja ne govorim da je ovo animacija, ali mogu sve da napravim sto oni pokazu a narocito neke tamo egzo planete koje niko nije vidio, mogu da udaram po bojama koje hocu, ko je vidio njih, nisu ni oni, jer su vidjeli samo crnu tacku koja prosla ispred njihovog sunca i onda znaju kakav izgled ima i od cega je sastavljena islicno. nema veze!
Prikaži sve komentare (92)