Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su ova svjetla na prvoj slici gradovi, zar zauzimaju ovoliko prostora. Ne može Zemlja biti ovako mala. Zakrivljenje je lažno. Možda ćete sada reći da su ovo države što svijetle ili nešto novo izmisliti. ZEMLJA IZGLEDA PREMALENA. Ovo je moguće prava slika ali iz aviona samo zakrivljena. I naravno umetnut je ovaj dio te njihove lebdjelice kao "dokaz" da su gore hahahahahah :))))) Kakva sprdnja.
Ah da. Tu su i zvijezde iako Nil Armstrong i Baz Aldrin kažu da se zvijezde ne vide. A onda Skot keli i onaj drugi visoki kažu da se vide itd. itd.
Još nešto. Ozonski omotač nas navodno štiti od sunca a šta njih štiti od sunca u toj lebdjelici? Neki će reći, pa gore nema zraka pa fotoni ne mogu da putuju kroz vakum. Pa kako onda dođu do nas uopšte ako je tako? Stvarna temperatura u svemiru je ne znam više ni sam šta lupaju, neke hiljade i hiljade spominju ali je temperatura ustvari u minusu. Ooooooo majko, nevjerovatni su a vi što vjerujete ste još gori.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovi se sprdaju sa onima koji vjeruju u ove CGI fotke.NASA testira sa ovim bljuvotinama da uvidi koliko mogu ici i koliko mogu svijet praviti budalama.
Nabavi meteo balon koji moze da se popne do 40km i vise, zakaci kameru za njega i onda ces i ti moci napraviti slicne fotke. E zamisli sad da imas milijarde dolara i znanje akumulirano zadnjih 300 godina. A ja, nemas ti ni osnova pa vjerujes u tu glupost.
@kendjo.vandjo Sta ce on nabaviti pritajelju moj, taj cisti hale po svedskoj, ne zna on ni sta znaci rijec meteo balon. Lik je doslovno najgluplja osoba na ovom portalu. Konkurencija mu je jedino Ahmed Rizo i jos par mamlaza.
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 smijehdosuza.com/zanimljivosti/31-smijesna-slika-slikana-samo-sekund-prije-ogromne-katastrofe/ 😲😨😱😜👆👆🏻
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Slika br 2 Mozilla Firefox 👩
15 fotka svjetla smartfona he he
@tata u BiH😂
RAVNA JE SAMO SE MALO ISKRVILA
Samo jedna iz mora gluposti ravnozemljasa je ta da kazu kako avion kada leti dodje na odredjeno mjesto jer je kazu zemlja ravna a da je kaze lopta avion bi otisao ne gdje u svemir i nikada ne bi sletio, a zaboravili su da pilot konstantno odrzava visinu u odnosu na zemljinu povrsinu i zato ne odleti negdje u duboki svemir nego lola dodje rahat na odrediste.... Samo mi nije jasno i volio bih da mi objasne zasto po njihovim teorijama neko ima razlog da skriva kada bi zemlja bila ravna...
@Giuli80.Ima mali milion razloga da skrivaju da je Zemlja ravna,a prvi razlog je novac.Znas li ti koje novce oni dobijaju pa zato moraju malo pa malo servirati ovcama koju laz.
@Prijedor Vidiš kako si pametan, lobiraju masoni, vanzemaljci, vlada i Srbi da prikriju istinu o Zemlji, znaš ti imaš milion dokaza za to, 100% provjereno. Hahahahah, koji prvoklasni glupan.
a jes ravna na slici br.19 =D
baš🤣
Nema svemira....gore su vanzemaljci i upravljaju nama... rakete im sluze samo za dostavljanja cevapa s lukom
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 http://smijehdosuza.com/zanimljivosti/fotografije-koje-pokazuju-ljepotu-zena-i-muskaraca-koji-su-plod-mixa-dvije-ili-vise-rasa-26-slika/ 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Da stvarno postoji gore na 400 kilometara nekakav ISS ne bi on samo fotografiso odozgo nego bi on ponio sa sobom gore dobru videokameru pa bi snimio vrtecu sibajucu lopto kako se fino okrece.Lazu vas sve i ispiraju vam mozak.
@Prangija2 --- nije, hvalis jos samo ti i onda je sve u redu, idiote, samo znate da vrijedjate i to su vas u skoli naucili, ako neko drugacije kaze od onog sto ste ucili vi njega odmah s'pogrdnim rijecima napadnite, nemojte slucajno pokusavati objasniti nekom nesto. Meni ne trebas nista objassnjavati, da ti postavim samo dva pitanja ti ne bi znao gdje udaras, ali sta ces, sad je moda udarati po nekom ko razlicito misli, sto tako ne nazoves i one koji su vjernici ili politicke protivnike!!!
@Prangija2 -- ako ne mozes da vjerujes nekome ako nije naucnik, onda vjeruj meni kao dizajneru, jer ja cu ti za dva sata napraviti animaciju da izgleda kao ovo, ja ne govorim da je ovo animacija, ali mogu sve da napravim sto oni pokazu a narocito neke tamo egzo planete koje niko nije vidio, mogu da udaram po bojama koje hocu, ko je vidio njih, nisu ni oni, jer su vidjeli samo crnu tacku koja prosla ispred njihovog sunca i onda znaju kakav izgled ima i od cega je sastavljena islicno. nema veze!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I si tvoji piloti Ne znaju igrat se na baloti Kad bi se s manun potukli Debji kraj oni bi zvukli I kada biš ti jednega dana Šla dole z aeroplana I kada biš po ceste hodila Leteća Barbara Kad biš se ti kalala I mane jubav dala Santa Barbara Zbog tebe ja sada Naručujen novo piće Magari znan da si ti Ljucko biće Bez avijona ne moreš letet :D
ko kad pocinje neki filim to su ti efekti