Nepismena SDA talibanska sirotinja pogrešno procenjuje da će uspeti da destabilizuje Republiku Srpsku iznutra - to je nemoguće. Nije izginulo 4000 Srba u međusrpskim obračunima devedesetih, nego je izginulo 4000 talibana u međutalibanskim sukobima Fikreta Abdića i Alije Izetbegovića. Nije 2014. gorela Banja Luka, nego su goreli Sarajevo i Tuzla. Bombu koja je ubila suprugu i šuraka Sefera Halilovića nisu postavili Srbi.
Srbi nisu pobili devet vojnih policajaca terorističke ARBIH i MUP-a takozvane BIH u operaciji "Trebević 2", niti su Srbi posle toga ubili teroristu Mušana Topalovića Cacu. Nisu Srbi ubili ni Boška i Admiru, niti su ispalili granate na Markale u Sarajevu i Tuzlansku Kapiju. Nepismena SDA talibanska sirotinja je navikla da se istrebljuje međusobno, pa misli da i Srbi i Hrvati funkcionišu po istom principu - glupa je to pretpostavka.
Umemo mi Srbi da budemo i impulsivni i emotivni i brzi na nepravdu, ali nikada toliko glupi da nas nepismena SDA talibanska sirotinja nahuška jedne na druge. U Sarajevu je bolje da se istuširaju malo, da ne smrde kao inače, da počiste pločnik ispred Predsedništva i sačekaju svog Predsednika Milorada Dodika sa srpskom trobojkom, hlebom i solju. Biće dobro, dao Bog! https://www.youtube.com/watch?v=LjLiFhtR8t0
Prikaži sve komentare (166)