I mi smo zabrinuti zbog fasizma i nacizma koji ima veliku podrsku u Hrvatskoj !!Draga Kolinda pometi prvo ispred svoje kuce sav taj nacionalizam i fasizam koji je u Hrvatskoj izrazen vise nego u bilo kojoj zemlji u regionu!!
Lažove smećarski dokaži da u HR divlja FAŠIZAM, ajde dokaži!! U Švedskoj glavna džamija napadnuta 22 PUTA u 2017. 59% islamskih zajednica je napadnuto, desnica pokupila 17% glasova, U NIZOZEMSKOJ, AUSTRIJI, BRITANIJI, NJEMAČKOJ se muslimani i džamije napadaju , stranke marširaju ulicama protiv izbjeglica i muslimana! Ajde pokaži gdje se u HR džamije islam zajednice napadaju. MARŠ sa lažima i ustaškom propagandom!!!!
U NIZOZEMSKOJ : http://muslimnews.co.uk/news/islamophobia/netherlands-islamophobic-attack-on-mosque-netherlands/ http://muslimnews.co.uk/news/islamophobia/netherlands-mosque-comes-attack-drachten-town/ u NJEMAČKOJ: http://muslimnews.co.uk/news/islamophobia/germany-anti-muslim-hate-crime-surges-germany/ http://muslimnews.co.uk/news/islamophobia/germany-turkish-mosque-set-fire-arson-attack-berlin/
Prikaži sve komentare (187)