Zagreb zapocinje gradnju mosta svaki put uoci izbora u BiH kako bi se podizale nacionalne tenzije u BiH te time uvecale sanse HDZ filijale iz Posusja na pobjedu. Isto ovo radi i Beograd sa Vucicem na celu. Hrvatski narod treba shvatiti da se ovo isto desava i kod njih tokom izbora kada HDZ zajedno sa partnerima iz Beograda pokrecu svadje, prepirke, prepucavanja na nacionalnoj osnovi. Zasto se EU pravi slijepa i ne osudi ovo flagratno krsenje principa zapadno-evropske demokratije?
Zasto su osudili stanovnike zapadnog Balkana na teror nacionalistickih stranaka ukljucucjuci ovdje i stanovnike Hrvatske i HDZ iz Zagreba? Zasto se stanovnici BiH terorisu od strane EU, tj njene clanice? Licemjeri.
Ma ja ba Zagreb počinje izgradnju mosta zbog izbora u BiH a gluposti pa znaš li ti šta izjavi i ostade živ?Zagrebu niste nimalo važni ni vi niti vaši izbori ljudi grade most zbog sebe i turizma da ne bi bilo višesatnog čekanja na granici kod Neuma a vi ih ne zanimate grade na svojoj teritoriji a i vama ostavljaju prolaz na otvoreno more.Brodovi koji su mogli prije uplovit u Neum moći će i dalje nema nikakve štete za BiH a vi kmečite samo da se kmeči!
Prikaži sve komentare (303)