Ovi bi nasi usvojili to odmah ali da se njima uplate neke pare. Ili eto ako bi to bila donacija onda bi nekako i proslo nakon godina natezanja (zicara). Ovako, ako treba nesto uloziti, i nema njih tu, mozes zaboraviti. Nadam se iskreno da ce naci nekog sponzora ili sponzore koji ce podrzati projekat i da ce se na kraju zavrtiti E formule po Sarajevu. Treba ovom Sarajevu i nesto iznad koncerta Marije i slicnih... Kome ne treba malo ga i zalim...malo vise ipak!
Prije svega, lik koji pokrece ideju je sitni prevarant koji i ovdje gleda kako uzeti NASE pare. Ako uspije prevariti neke privatnike, meni svejedno, ali da ide iz budzeta, to vec ne zelim vidjeti. Ovaj projekat nije jeftin, i ovih 100 000 je nista spram eventualne organizacije samog dogadjaja, a grad obicno ostavlja u minusu (procitati o stranim gradovima koji su vec organizirali). Zbog toga, ako privatnici zele jer misle da ce se naci.. super, ali iz budzeta nikako.
rfid - cifra da bi se podržao projekat je najmanje 40 miliona €! Za te pare se može napraviti kompleks za privredu ( sajam), zabavu i puno raznih sportova. Naravno sa ovim zvrndovom na čelu grada to nije moguće. Poslije izbora će se vidjeti. Samo sagovornik u svemu tome nemože nikako biti ZOI84 ili bilo koje preduzeće u vlasništvu KS!
Prikaži sve komentare (66)