Realno i iskreno izlaganje g. Halilhodzica...covjek kojem je dosta puta nanesena nepravda u nogometu (YU reprezentacija 1982, Obala Slonovace, Dinamo, Japan...) ali on uporno ide dalje i nepredaje se...sretno legendo i veliki majstore.
I ja mislim da je stvarno iskusni trener, ali ga ipak ne volim jer za ovo ovoliko godina nije ni jednom trenirao neki našu repku. Razumijem da mu je možda i nije želja da mu se neko mješa, neprofesionalnosti i te stvari. Ali realno, zar u Dinamu nije bilo tako? Zar i u Obali Slonovače nije postojala velika korupcija? Nije ni trebao trenirati repku, mogao je i makar jednu sezonu trenirati neki bh klub, da pokaže da mu je do BIHstalo. Ovako meni se stvara utisak da samo leti za parama...
Od bivsih igraca Veleza, Halilhodzic je jedan od najvecih donatora za svoj nekadasnji klub, a usput i rodnu Jablanicu. Poucen losim iskustvom u Dinamu a i onim sta se dogodilo prijatelju Safetu Susicu vjerovatno je razlog za odustajanje u radu BiH nogometa. Mudzutim, sam neslavan kraj trenerske kariere u Obali Slonovace i Japanu ce vjerovatno postaci Halilhodzica za pomoc BiH nogometu.
Prikaži sve komentare (104)