Pusti to ba, trebaju zakoni koji štite vrh DRŽAVE a naročito pravne. OSuđenim ratnim zločincima kao Šešelju, Krajišniku ABdiću i drugima zabraniti kandidovanje za predsjendik države zakonom HITNO. AKo ne može jer su na vlasti njihpvi najbolji učenici ( Vučić, Dodik, Čović, UZPovac Karamtić) onda ih staviti na listu terorista . A ko je to ? PA svako onaj ko ugrožava državu ! Šešelj je osuđen da je izvršior atne zločine u Srbiji NA STRANOM RATIŠTU.
Umjesto na lsiti terorista Šešelj se na CIK izbornoj lsiti jer nije MUSLIMAN ?? Ni ratovanje bosanskih Srba u Ukraini RADI NEKIH BUDUĆIH RATOVA U BIH se ne sankiconiše ! A ako Šešlj ima pravo da registruje stranku u Bih ima pravo i da bude u anrednom ciklusu predsjendički kandidat u BIh jer mu u Srbiji to očito NE IDE , pa da iz Bosne radi što bi iz Srbije !
yo se nista ne moze dobjeti bez sva 3 naroda, tako da je to gubljenje vremena i sredstava. treba poboljasati ono sto se koze poboljsati, a kroz neko vrijeme kad se promjeni situacija onda raditi i na osjetljivim pitanjima. cestitke denisu koji je krenuo u tok smijeru. ljudi bi trebali cijeniti zastupnike koji rade.
Prikaži sve komentare (18)