Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj supljira odkako je postao deNNis
jel ovo onaj krmožder sto ga je skoro vehabija zadavio u dziu dzicu 👅😂😂😂👊😎
"Krmožder"... pa yebo te otac nacionalistički koji te napravio. Dobio rak dabogda.
Dok Parlament u zemlji sevdaha- sevdiše, nadri-advokati po slubenoj dužnosti ,,milione u najsiromašnijoj državi maznuše !!!!
Nije ovo ruzno i to su odprilike nekakva mjerila razvijenig dijela svijeta i civilizacije.Neznam kako ce to ovdje moci proci jer se vecina pucanstva vec 2 1/2 decenije krece moralno i mentalno unazad gdje se samo traze sopstveni interesi i pohlepa
Svaka cast Dennise! Nadam se da ce glasacko tjelo prepoznati Vas rad,trud,zalaganja... Jedan od rijetkih politicara kojem se mozete obratiti sa problemom,da ce vas saslusati ,izaci u susret ako je to moguce... Ostanite dosljedni. Mnogo srece i uspjeha na nadolazecim zborima!
sto svaka cast.. zato sto je krmozder ?!
@Kupidon Ako vec ,onda Vasa :D . Sreco moja,ja sam slobodni strijelac! (Nicija!)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pusti to ba, trebaju zakoni koji štite vrh DRŽAVE a naročito pravne. OSuđenim ratnim zločincima kao Šešelju, Krajišniku ABdiću i drugima zabraniti kandidovanje za predsjendik države zakonom HITNO. AKo ne može jer su na vlasti njihpvi najbolji učenici ( Vučić, Dodik, Čović, UZPovac Karamtić) onda ih staviti na listu terorista . A ko je to ? PA svako onaj ko ugrožava državu ! Šešelj je osuđen da je izvršior atne zločine u Srbiji NA STRANOM RATIŠTU.
Umjesto na lsiti terorista Šešelj se na CIK izbornoj lsiti jer nije MUSLIMAN ?? Ni ratovanje bosanskih Srba u Ukraini RADI NEKIH BUDUĆIH RATOVA U BIH se ne sankiconiše ! A ako Šešlj ima pravo da registruje stranku u Bih ima pravo i da bude u anrednom ciklusu predsjendički kandidat u BIh jer mu u Srbiji to očito NE IDE , pa da iz Bosne radi što bi iz Srbije !
yo se nista ne moze dobjeti bez sva 3 naroda, tako da je to gubljenje vremena i sredstava. treba poboljasati ono sto se koze poboljsati, a kroz neko vrijeme kad se promjeni situacija onda raditi i na osjetljivim pitanjima. cestitke denisu koji je krenuo u tok smijeru. ljudi bi trebali cijeniti zastupnike koji rade.