U čemu je poenta da razgovaraš sa bilo kim ukoliko si već doneo odluku na koju razgovor neće imati bilo kakav uticaj? Besmisleno. Komunikacija podrazumeva dvosmernost - da slušaš i pričaš - i podrazumeva da su otvorene barem dve opcije, a ako je otvorena samo jedna opcija, onda to nije razgovor, nego monolog. Uzgred, sa Lulićem ili bez Lulića, takozvana reprezentacija takozvane BIH će samo dalje padati na FIFA rang listi (trenutno, Hrvatska 14., Srbija 34., takozvana BIH 41.).
Ukoliko izuzmemo loženja, tako svojstvena i rado upražnjavana u FBIH, nemaju se čime ovde baviti navijači: takozvana BIH će odigrati prijateljsku utakmicu svakih par meseci, ne učestvuje na Svetskom prvenstvu u Rusiji i nema šanse da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo - nikada se u istoriji i nije kvalifikovala na Evropsko prvenstvo i to je to. Zato se i objavljuju ovako besmislene vesti, jer drugih vesti i nema.
Srbija upravo kreće u izgradnju Nacionalnog stadiona kapaciteta 50.000 mesta, investicija vredna oko 200 miliona dolara, a rekonstruisaće se i stadioni Partizana i Zvezde. Srbija igra Svetsko prvenatvo u Rusiji, Partizan i Zvezda su igrali Evropsku ligu i prošli grupnu fazu. A šta rade u Sarajevu?
Prikaži sve komentare (90)