Samo vi nebeski, koji ste na ovim prostorima počinili sve što se moglo učiniti do genocida, nemate pravo nikakvo govoriti kako se ko treba odnositi spram žrtava drugog naroda, jer je to od vas bezobrazno i licemjerno ! Poklopite se po ušima i narednih 300 godina molite za oprost ! I od boga i od naroda ! Đubrad !!!!
@dikobraz - pa da, vi ste vječite žrtve, a najveći krvoloci ! Cijelom je svijetu to jasno, samo vi još sami sebe ubjeđujete u nešto drugo, a stalno se vadite na nesto iz historije... A zaboravljate koliko ste zvjerstava kao fašisti (chetnici) napravili!?
I nešto iz historije pojasnim: Knez Lazar nikad na Kosovo otišao nebi da je znao kolika je turska sila, zato mislite da je to herojski čin, a čovjek se zajjebo. U I sv.ratu austrougari vas razbili, pobjegli u Grčku svi, mislili tamo ležati dok sve prođe. Vratili se tek kad su englezi i ameri pritisnuli njemce, pa se austrougari morali povući na zapadni front... U II sv.ratu do 44-te (osoobođenja Beograda) u Srbiji bilo 24000 partizana. Nakon toga 240000 ! Pametnom dosta...
Prikaži sve komentare (176)