Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK Neka se Plenković pokloni žrtvama u Jasenovcu, a ti i Vučić se onda poklonite više od 400.000 žrtava fašističkog srpskog logora na Banjici.
Mali sloba u tegla pakovanju.Samo mu jos zalijepiti etiketu od Nutele
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/55628-Imovina-patriotski-genocid.html
Najače je kad Hrvat kaže Srbinu da je genocidan a Bošnjak da je poturčen :)
Samo vi nebeski, koji ste na ovim prostorima počinili sve što se moglo učiniti do genocida, nemate pravo nikakvo govoriti kako se ko treba odnositi spram žrtava drugog naroda, jer je to od vas bezobrazno i licemjerno ! Poklopite se po ušima i narednih 300 godina molite za oprost ! I od boga i od naroda ! Đubrad !!!!
@dikobraz - pa da, vi ste vječite žrtve, a najveći krvoloci ! Cijelom je svijetu to jasno, samo vi još sami sebe ubjeđujete u nešto drugo, a stalno se vadite na nesto iz historije... A zaboravljate koliko ste zvjerstava kao fašisti (chetnici) napravili!?
I nešto iz historije pojasnim: Knez Lazar nikad na Kosovo otišao nebi da je znao kolika je turska sila, zato mislite da je to herojski čin, a čovjek se zajjebo. U I sv.ratu austrougari vas razbili, pobjegli u Grčku svi, mislili tamo ležati dok sve prođe. Vratili se tek kad su englezi i ameri pritisnuli njemce, pa se austrougari morali povući na zapadni front... U II sv.ratu do 44-te (osoobođenja Beograda) u Srbiji bilo 24000 partizana. Nakon toga 240000 ! Pametnom dosta...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pronadjite na youtube intervju gde su na ulicama Zagreba pitali ko je najvise ubijen u Jasenovcu, i svi do jednog su rekli Hrvati. Do koje granice ludilo ide.
šteta da svi niste u Jasenovcu ostali, nebi nikad vise problema na ovim prostorima bilo kuš gnjido
šteta da svi niste u Jasenovcu ostali, nebi nikad vise problema na ovim prostorima bilo kuš gnjido
DEFANATIZACIJA (OPLEMENJIVANJE) SRBIJANACA NA JEDAN OD TRI NAČINA: (1)-Bilo bi najbolje da se kostobacani miroljubivo prestroje na neku pretežno ljudsku naciju, jer nacije same po sebi nisu trajna kategorija. (2)-Odlazak na društveno koristan rad u Jakutiju (istočni Sibir). (3)-Istrijebljenje (eksterminacija) patogena.
Jeste, stradali ste najviše ali kad ubrojavate i silne Dražine odrede i Nedićevce i sličnu bandu izdajnika u " ŽRTVE FAŠISTA " . . . Časno stradalima nek je čast i slava ali brate izbacite kukolj pa vidite da će ostat šaka jada ... više Dalmatinaca je stradalo samo na Sutjesci nego svih vas u XXW ... ! ! !
....u II svjetskom ratu , to sam htio napisati, ne znam od kud ovo ispade ...
A Dačiću ti i tvoja svita bi se trebali pokloniti svakoj zemlji Ex-Yu eto toliko ste zločina posijali.
Daćicu zapjevaj Jasenovac i Stara Gradiška pa ce doći
Vidim neki tvrde kako Srbija ne bi trebala da organizuje ovo već neke druge strane. Eto prođe toliko decenija od II svjetskog i niko se nije udostojio od tih drugih da to uradi već čekaju zaborav. Mislili su devedesetih da je taj zaborav došao pa da će Srbi opet u klanicu bez otpora ali se prevariše, neće se to više nikad desiti.
PODSJETIMO SE JOŠ JEDNOM: Ako uzmemo u obzir povezanost prvog i drugog svjetskog rata, te i još mnogih nesreća, može se zaključiti da su za sva ta stradanja ubjedljivo najkrivlji upravo kostobacani načertanjovci poput Stojana Novakovića. To potvrđuju i novijoj povijesti čak i britanski, francuski, i nešto manje ruski istoričari).
Tu je kuća maksovi mesara, ko je moga zamisliti lani da ce bozic slavit partizani
Nanu mu maloumnu, traze da se neko pokloni za nesto od prije 50-100 godina, sa cim neko nije imao, niti ima direktne veze, a oni ne priznaju nijedan zlocin, niti se poklanjaju zrtvama koje su nastale kao direktna posljedica politike kojoj su pripadali, a i danas pripadaju.
Kada fasisti pricaju o antifasizmu, Tito dragi!