Dino Konakovic opet maze oci svojim primitivnim glasacima. Hadzi Kifla je naredio da svi u drzavnoj sluzbi moraju kupiti kupon kako bi se spasilo preduzece koje opljackala njegova stranka neka oni plate to a ne gradjani. Nikad ne vjeruj osobi koja je na fakultetu ucila kako napraviti kolut naprijed za ispit a nije u stanju bila to da zavrsi nego mu je neko trebao i taj kolit naprijed srediti. Stop papcinama u KS.
@Karaula kako ne vracaju do sada si mogao uzeti 53 marke i nasuti gorivo ili ako zivis blize mogao to iskoristiti na nesto drugo svakome dobro dodje tih 50 maraka u ovim vremenima. A sada te ne pita ides li autom ili ides pjeske 5 stanica svako dobije vec kupljen kupon.
@Karaula nisi upucen ovo se odnosi samo na institucije i preduzeca ciji je osnivac KS procitaj jednom pa komentarisi. Ne znam sto se volis praviti pametan kada veze nemas a moje je pravo hocu li hodati 5 stanoca ili ici autom na posao ako imas ti naknadu sa gradski prevoz treba jenimati i onaj koji ide autom ili biciklom ili pjeske nije bitno. A svakako mislim da bi skroz trebalo ukinuti tu naknadu i topli onrok i da imamo normalna primanja bez toga.
Prikaži sve komentare (82)