Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino Konakovic opet maze oci svojim primitivnim glasacima. Hadzi Kifla je naredio da svi u drzavnoj sluzbi moraju kupiti kupon kako bi se spasilo preduzece koje opljackala njegova stranka neka oni plate to a ne gradjani. Nikad ne vjeruj osobi koja je na fakultetu ucila kako napraviti kolut naprijed za ispit a nije u stanju bila to da zavrsi nego mu je neko trebao i taj kolit naprijed srediti. Stop papcinama u KS.
@Karaula kako ne vracaju do sada si mogao uzeti 53 marke i nasuti gorivo ili ako zivis blize mogao to iskoristiti na nesto drugo svakome dobro dodje tih 50 maraka u ovim vremenima. A sada te ne pita ides li autom ili ides pjeske 5 stanica svako dobije vec kupljen kupon.
@Karaula nisi upucen ovo se odnosi samo na institucije i preduzeca ciji je osnivac KS procitaj jednom pa komentarisi. Ne znam sto se volis praviti pametan kada veze nemas a moje je pravo hocu li hodati 5 stanoca ili ici autom na posao ako imas ti naknadu sa gradski prevoz treba jenimati i onaj koji ide autom ili biciklom ili pjeske nije bitno. A svakako mislim da bi skroz trebalo ukinuti tu naknadu i topli onrok i da imamo normalna primanja bez toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
haha cisto pranje para nece ni milion ulozit u stajalista, a za 10 miliona mogu kupiti letece tramvaje :D
U SA ljudi josh ne kontaju da se prevoz placha.
Pranje novca, samo betonski stubovi i mirni 100 godina
tranvajska stanica 10 miliona?....pa dobro..opet je malo jeftinija od trotoara...i od aerodroma na vlasicu...:)....dok vam rudari umiru od gladi jaro radi atanicu od 10 miliona?...:))))
Bacanje para. Bolje da su uvezli iz Albanije one bunkere umjesto stajališta koja su nam postala toliko kritična (meta su svakog vozača nadrealiste) da jedino u bunkerima možeš čekati GRAS-ova vozila.
Bez javnih radova, viših i imaginarnih ciljeva, nema ni talova, a samim tim nema ni sisanja buđeta, što je planska namjera onih koji se kunu u narod i bolje sutra.U ovoj zemlji svakoga jutra i klošar i jedan od predsjednika se bde sa istim ciljem, a to je da taj dan nešto ukradu za sebe.Pogledajte samo ove kombinacije na Bjelašnici, ski liftove, snježne topove sa napucanim fakturama, dok je u medijima i kod policije i pravosuđa glavna zvijezda neki sitni kriminalac Sejfović
Definitivno još jedan način za nove talove i hajr Dine Konakovića, izvođač je odavno poznat.Posao če dobiti neka od omiljenih privatnih kompanija koje je iznjedrila SDA stranka, poput firme ORMAN iz Kaćuna. Takve firme su godinama u punom talu sa elitom u Bošnjaka, a sve za svoj hajr, uzeli su milione od ovog naroda preko raznih namještenih tendera i kombinacija, kupili masu nekretnina i automobila vrijednih milione KM. Dokle više, šta rade tužilaštva i policija
Sta ce vozati po tim sinama od 10.5mil investicije, ove trokolice pa da uskoro peremo pare opet...svake izborne godine radim sine da bi se stoka dovlacila da glasa za nasKe...mame redovno
Prvo voda pa pruge pa stajalista pa zelenilo sve se može samo kreni te više??!!A da izbori hahahha koji mufljuzi braćo moja mila??!!
nisu u stanju odljepiti one turske naljepnici u turskim sadaka tramvajima. gledam imena turskih stanica ali zasto?
Jos da Gras kupi koji moderan tramvaj bilo bi dobro.
Postoji 40 stanica, 10 500 000 / 40 = 262 500. Hocel to svaka stanica biti hotel sa 3 zvijezdice?!
Nece 100.000 za stanicu ..ostalo po glavi ministra ide :D
Umjesto da održavaju postojeće, oni samo nabavljaju nove. Umjesto da prilagode cijene karata standardu, oni uvode zastarjele tehnologije koje masno plaćaju i prodaju građanima muda za bubrege. U Zagrebu postoji karta koja vrijedi 4kn i vremenski 30min pa ti vozi kako hoćeš, uz regularnu kartu od 8kn koja vrijedi 90min pa se ti vozaj bilo tramvajem ili busom, ali kod nas jok. U Holandiji sa e-karticom ti naplaćuje onoliko koliko se voziš, a ne ovdje bi ti kožu zgulili da mogu.
+ tramvaji, busevi, minibusevi su toliko prljavi, u fazi raspadanja a nije da nemaju službu koja se tim bavi, koja radi šta? češka m*da? Nigdje prljavijih vozila gradskog prijevoza nego u Sarajevu.
Ma ja mozemo se voziti i u kontenjeru ali stajalista su najbitnija. Opet Dino i njegove fiz ideje.
Pretpostavljam da se već znaju i izvođači radova?