Kutiljerov Plan sa pocetka marta 92' koji su potpisali Izetbegovic prvi, Karadzic i Boban, davao je opstinama visok stepen autonomije. Popis iz 91' je bio temelj tog sporazuna. Rata nebi bilo, spasena bi bila privreda i mnogi zivoti, razmjene pljacke bi bile neuporedivo manje. Nebi bilo ni mrznje i (su)zivot bi nastavio put. Podrska Klintona je bila presudna kako bi se jednostrano prekrsio i prekrojio Ustav iz 74', tako da je Dejton to, i kasnije rezultate nepotrebnog rata samo legalizovao.
...tako je,ali Milošević nije imao takav plan,zašto bi,do zuba naoružana Srbija,ikome davala ustupke,autonomiju ili nedajBože nezavisnost...umjesto toga pustili su svoje pse rata(Arkanovce,Šešeljevce,sdsovce) i ostrašćene JNA đenerale da ubijaju,ruše i progone...Srbija je na Balkanu,zauvijek,posijala sjeme zla a još gore je to što i danas žali za neostvarenim ratnim ciljevima!
@Odkud ti,u pola 3 Ne lupaj, vi i kockasti sti ste hteli SVE kad ste rušili Jugu, sve sa teritorijama na kojima su SRBI bili većina, e to ne može. DA nije bilo ameri ne bi se ni desilo da manjina odredjuje većini šta će i kako će.
Prikaži sve komentare (264)