Ako sam ja Srbin, Bosnjak, Hrvat logicno je da sam Slaven, zasto ne slavim moje slavenske obicaje mnogo lijepse, npr, mi ovdje u nasem selencu obiljezavamo Koljadu i Kupalu te se tako identifikujemo sa Slavenskim korijenima, a ne poganim arapima i rimljanima koji su nam donjeli samo zlo dolaskom hriscanstva i islama.
@hemijaimatematika1 idiote glupi dovoljno je reci Nikola Tesla, ili da ti nabrojim jos hiljade i hiljade drugih naucnika i ljudi koji su promjenili svijet od Rusije pa do Ceske, uostalom Rimljani su sve ukrali od Grka, dok su Arapi stoka bili i ostali sto se i danas vidi zive u plemenskim zajednicama. Da je Rim imao neko dostignuce ostali bi kao narod, a ne da dodju neki divljaci i da ih uniste.
@hemijaimatematika1 kakav su preiod arapi imali, pa evo ti jedan primijer, Rusija je najveca zemlja na svijetu, a bila je isto tako najjaca Carevina, te onda SSSR i njihovi dometi, potom Ajnstajn je bio Jevrej zasto lazes? Tesla je bio Slaven kakav Amer pa da je bio njihov ova planeta odavno ne bi postojala da je imao trunku anglonske pogane krvi. Ako su Slaveni zatucani uzmi primijer koja je zemlja sa najvise ateista na svijetu, Ceska.rim je bila obicna tiranija koja se raspala
Prikaži sve komentare (94)