|

Specijalna Mucha Lucha: Noć vještica u sarajevskoj Slogi

Specijalna Mucha Lucha: Noć vještica u sarajevskoj Slogi
104
Klix.ba
25.10.2017. u 12:33
94
komentara
104

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
U petak, 27. oktobra zakazan je najveći događaj u Sarajevu, Mucha Lucha - Dia De Los Muertos i Halloween Party za 2017. godinu.
Kao i svake godine, vrijedna ekipa koja stoji iza brenda Mucha Lucha pravi specijalno izdanje posvećeno Noći vještica i Danu mrtvih, a ove godine to rade u najvećem sarajevskom klubu Sloga.

Početak događaja zakazan je za 20:00 sati, a za dobar provod zaduženi su A Skitzo, Audio Infunktion, ZliJay, Gogo Ba i Merakoon i Kontra - odnosno dobro poznata sarajevska ekipa, koja ništa ne prepušta slučaju.

Ulaz je 12 KM, a organizatori su obezbijedili vrijednu - najveću nagradu do sada za najoriginalniji kostim/masku večeri.

Najkreativnija osoba inkasirat će 1.000 KM, a bit će obezbijeđene i druge nagrade za najsretnije/spretnije/kreativnije posjetitelje. Za ovu priliku unutrašnjost Sloge bit će posebno pripremljena i prilagođena praznicima - tako da će kompletan ugođaj Halloweena i Dana mrtvih biti potpun, "kao u filmovima".

"Vaše je samo da dođete i budete dio najvećeg urbanog događaja ovog mjeseca. Svi su dobrodošli", poručili su organizatori.
Prijavi grešku


Komentari (94)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...