Samo kod glupog bosnje ima da se pljuje jedini trener koji nas je odveo na veliko takmicenje...kakav smo mi zaboravan i nezahvalan narod...treba nama jos jedan rat, mozda se tad opametimo
@mikelini9 On je trebao biti smjenjen jos prije svjetskog prvenstva. Da nam nije bilo Cire, mi ne bi nikad ni pomislili o svjetskom prvenstvu. Jos jednom i nadam se da ce prestati ovi komentari: "On nas je odveo na svjetsko prvenstvo." Usprkos Susicu smo se tamo plasirali. Da nije bilo Hajrovica i Ibisevica, ne bi bili tamo. A kako smo se osramotili bolje da nismo ni isli. Naucite ovo napamet da ne vidim vise nijedan nebulozni komentar ovakvoga tipa.
@vrhovni miš ti si jos jedan primjer glupog bosanca...tipicno za nas da vise volimo tudje nego svoje...nije ni cudo sto nam je drzava ovakva kad je sopstveni narod ne voli...uvijek je bilo kakav narod, takva drzava...drazi ti je jedan izdajnik i serator Ciro od naseg covjeka...koju jacu repku je dobio Ciro???...I jesam li ja ili ti stavio Izeta i Vedu da igraju ili Pape???
Prikaži sve komentare (83)