Podrška advokatu Feragetu u njegovoj profesionalnoj i ljudskoj borbi za svačiji život a ne samo mladi. Radi toga je dobio prijvu advokatskoj komori od izvjesne Dalide Burzić, ali je oslobođen radi neosnovane prijave ! InaČe Dalida Burzić je sklona lažima i u mnoštvu drugih predmeta ! Očito je iz dosadašnjih dokaza, da ALisa glumi amneziju jer je teško ranjeni mladić BAČEN IZ MRAKA ALEJE pod vozilo CD ROMA. Ko je Ljubi rekao da laže da je u trenutku udara mijenjao CD ??
Isti je bio toliko moćan i da izbriše nadzorne kamere na Budnjinom hotelu, da šalje policajce na mjesto događaja bez naloga te da posljednje , NABAVI DOKAZE DA JE MUAMER eto baš tad poslom boravio u Njemačkoj ! To su tri imena i to zajedno: Brača Čampare i serijski ubica KEmo Ademović. Njima je šef emir MUSLIMANSKOG BRATSTVA U BIH izvjesni B.I. koji ne voli da se to zna, jer bi mogao biti ubijen ko njegov prethodnik premijer HAdžipašić. Hoće smrt premijere RBiH i FBiH.
:) po tvom vidjenju je dakle scenario sljedeci: djevojka namamila momka da odu u aleju, tamo je cekao bivski momak (muamer) gdje je nasmrt pretukao decka i nju blagoreceno namlatio. Zatim su cekali cigane sa kombijem i bacili momka pod kombi! :) ovi su se prepali i pobjegli. Prije toga su naravno potkupili momke iz SIPE koji su ih nasli i policajce koji su radili uvidjaj (policajci su cekali iza grma:) sve je to gledao svjedok emco, silovatelj i narkoman. :) Cigani bjeze iz grada!
Prikaži sve komentare (74)