Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budnjo izbrisao snimak.
@LijepiHuso garant mu nestalo prostora na hddu
@PosrbljeniVlah Kako napravis tu flourescentnu boju avatara?:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odakle ocu ovoliko snage da istraje ovoliko dugo? Cudi me da ne uzme pravdu u svoje ruke i ovu gamad rijesi zivota..
Arciiiii, bibal' :) :) :) :) Ja maksuz pitam za tebe :) Onom tvom janjetina ko afrodizijak dodje.
Sve je jasno kada se vidi ko su podrska i huskaci memicima: Josip Simic ( latentni gay koji je izbacen iz bogoslovije zbog seksualnog opredjeljena a pritom jos optuzio drugog decka u kojeg je bio smrtno zaljubljen Slavišu Stavnjaka; Nedzad Latic - suvišno je govoriti ista o ovome ''novinaru'' koji mrzi SDA potomke, samim tim i Budnje. Naravno ne treba izostaviti ni njegovo brata :) :) :) Sejla Jugo Turkovic - borac za pravdu :):) Ipak njen muzic lezi 40 dinago bezveze.
Asad Foco - trebali ga izbaciti iz IZ. :) :) :) Daaaaavnih diaaaaaana Faruk Balijagic - smrad - zalozio sina i pobjego u HR. Optuzen za narucivanje ubistva Belma Balijagic - zena Ade Balijagica , lezi tri godine, svalerise mu se s starim :) Sta svi imaju zajednicko : MRZNJA PREMA TUZILASTVU i koriste oca za marifetluke. :) :) Emir Emco Milisic - silovatelj i narkoman Nego gdje mi je Arijana, tonaš, pozelio sam je :) :) Arijaniiiiiice, gdje su nam raja iz jedinice za saobracaj :) :) :)
SDA slogan NAROD ZNA
Sto se tice Muamerovog odlaska na put i tih dokaza,prica ide ovako njegovi uposlenici iz marketinga idu redovno njemacka,italija,turska na neke meetinge,kongrese itd.a od vozila se koristi privarna auta Muamera kao i kartice,moje misljenje je da se svi racuni mogli dobiti ispod ruke.
@korisnikklixa Aa doklee ljudska glupost može ds ideee 😂😂😂
@FAARAAH znas ti o cemu ja pricam.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto se tice Muamerovog odlaska na put i tih dokaza,prica ide ovako njegovi uposlenici iz marketinga idu redovno njemacka,italija,turska na neke meetinge,kongrese itd.a od vozila se koristi privarna auta Muamera kao i kartice,moje misljenje je da se svi racuni mogli dobiti ispod ruke.
roknite budnju i cao
Podrška advokatu Feragetu u njegovoj profesionalnoj i ljudskoj borbi za svačiji život a ne samo mladi. Radi toga je dobio prijvu advokatskoj komori od izvjesne Dalide Burzić, ali je oslobođen radi neosnovane prijave ! InaČe Dalida Burzić je sklona lažima i u mnoštvu drugih predmeta ! Očito je iz dosadašnjih dokaza, da ALisa glumi amneziju jer je teško ranjeni mladić BAČEN IZ MRAKA ALEJE pod vozilo CD ROMA. Ko je Ljubi rekao da laže da je u trenutku udara mijenjao CD ??
Isti je bio toliko moćan i da izbriše nadzorne kamere na Budnjinom hotelu, da šalje policajce na mjesto događaja bez naloga te da posljednje , NABAVI DOKAZE DA JE MUAMER eto baš tad poslom boravio u Njemačkoj ! To su tri imena i to zajedno: Brača Čampare i serijski ubica KEmo Ademović. Njima je šef emir MUSLIMANSKOG BRATSTVA U BIH izvjesni B.I. koji ne voli da se to zna, jer bi mogao biti ubijen ko njegov prethodnik premijer HAdžipašić. Hoće smrt premijere RBiH i FBiH.
:) po tvom vidjenju je dakle scenario sljedeci: djevojka namamila momka da odu u aleju, tamo je cekao bivski momak (muamer) gdje je nasmrt pretukao decka i nju blagoreceno namlatio. Zatim su cekali cigane sa kombijem i bacili momka pod kombi! :) ovi su se prepali i pobjegli. Prije toga su naravno potkupili momke iz SIPE koji su ih nasli i policajce koji su radili uvidjaj (policajci su cekali iza grma:) sve je to gledao svjedok emco, silovatelj i narkoman. :) Cigani bjeze iz grada!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovolika medijska pažnja za ovaj slučaj nije normalnaa, da je nekog kobobara mahala prozvala sigurno bi bilo ovolike medijske pažnje, snimci nisu izbrisani, nego je u to vrijeme nestalo strujee, Muamer je skinuo svaku sumnju sa svog imena, a zlobnicii samo pokazujte svoju zlobuu 😊😊😊😊
Mumaer je slučajno bio službeno u Njemačkoj, kad mu je u Babinom hotelu nestalo struje pa kamera nije radila ? U HOTELU SA STOTINAMA ARAPAKIM TURSITA NESTALO STRUJE ??? Gdje su to krenuli ARAPASKI TURISTI ? Moglu su i na američku ambasadu ko Mevludin. Bez naloga psolije dolazili SLUČAJNO naravno policajci, a prisutna Alisa slučajno dobila amneziju. Niko nije zapazio šta je sa Ljubinom izjavom sa je u momentu udara BIO NE SLUČAJNO SAGNUT da promijeni CD. Baš u momentu udara.
@frka NAROD KAŽE NE UDARA NI GROM U ISTO MEJSTO DVA PUTA a kamoli ovoliko puta :((
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mogu se lahko vratiti podatci sa HDD-a, to je najmanji problem ;) znam iz iskustva, jer sam dosta puta radio takve stvari.
izbrisani snimci a Budnjo fol nije bio tu jaoooooo pa ko je ovdje lud
16 dana je trebalo da se formira predmet od ubistva, pametnom dosta.
Mislim da debela Alisa nesto krije
ma ne krije ona kolko Budnjici
@sansajnnn Ona je se guzlačila sa Budnjom juniorom. Mora da zna nesto. Sigurno je prijetio joj, govorio da ostavi Memića. Da nije tako ne bi pred sijasetom novinara povikala ocu, "Tata, rjesavaj ovo kako znas"
ljudi ovo se svakome može desiti, treba pomoći ovom čovjeku, dijete su mu ubili...prijatelju moj savjet ; nema nedodirljivih!
E da mi je znak ko se iza ovoga krije i kolika je cifra u pitanju. Ja nam drzave i govana, pa mutava Alisa nek progovori i sve rijeseno u jednom rocistu...
Pa evo rekose mu javno da ukloni kompjuter i snimac, sta li vec ;)
ja ba haha do augusta ce bit nikad nije ni imao racunar u hotelu crystal