99% novih vozaca ne zna voziti rikvercom vise od 5 metara jer ih uce da koriste jedino retrovizore i to pri parkiranju... 99% novih vozaca ne zna koristiti kruzni tok i pravilo da kad radi vise od pola kruga MORA u lijevu/unutrasnju traku, ne znaju ni uci ni izaci iz kruznog toka... 99% novih vozaca ne zna da MORA voziti desnom stranom i kada put ima vise od jedne trake u jednom smjeru... 99% novih vozaca nije imalo nocnu voznju na obuci niti polagalo prvu pomoc... a ni stari nisu puno bolji!!!
@VlahPoturica verovatno iz okoline Beograda ili malo dalje iz Sumadije... zanima me kako su skontali da je Bosanac i kako je uopce dosao do Slavije kada znamo da do tamo ima nekoliko kruznih tokova odakle god da je krenuo? Mani se parola i verovanja u necije zezancije. Svi Balkanci su u pet deka po inteligenciji ali ih "pamet" cini razlicitima.
... a najgore od svega je sto to za sada nije kaznjivo. Policija treba biti na kruznim tokovima i sankcionisati "neupucene", na brzim cestama i autoputevima one sto "duskaju" lijevom stranom takodjer "upozoriti",... motriti na parkinge i PAPKE koji zauzmu par mjesta, parkiraju po pjesackim zonama (cesto i u podzemnim garazama vidim auto na zebri!!!), blokiraju tok saobracaja... to kaznjavati nemilosrdno... i pjesake, npr. na Stupu treba kamera za pjesake HITNO!
Prikaži sve komentare (189)