Neobična diplomatija! Istorijski gledano, Bošnjaci su najveća žrtve ukupnih Tursko-Srpskih odnosa. Srbi nisu propuštali ni jedan burni istorijski događaj, ni jednu priliku, da se masovnim zločinima i genocidom svete Bošnjacima. Odkuda poriv za osvetom nad ni krivim ni dužnim, iako je Hatišerifom i Beratom 1830 Srbija dobila samoupravu, a Turska podlo garantovala da se muslimani isele iz kneževine. Mi smo od Turske nasledili PROBLEME!
Turska je uzela pare od Rusije da se Bošnjaci dosele kod nje ? NAročito je podlo bilo prodavanje fočanskog kraja 1931 kraljevini Jugoslaviji nakon čega su svi osuđeni na nož 43 ! Sam Mpladić se nadahnjivao osim genocidom nad muslimanim i u Hercegovini 43 i onim nad Bošnjacima u Crnoj Gori 1918, Krađorđa u sjenici 1809 ili onog vladike Njegoša nad onim koji se nisu pokrstili !
@frka De, ne izmsljaj. Turska jedino sto je prodala na Balkanu, to je ortodoksna crkva u Bosni, koju su oni i osnovali u Bosni i prodali su je 1921 godine "kraljevini SHS" ! Od tad zapravo pocinje historija "Srpska Pravoslavne Crkve" (Zlocinacke Crkve) u Bosni.
Prikaži sve komentare (246)