Ekši žrtvovali se za Bosnu i Hercegovinu...nemojte nas Vi braniti više majke Vam. Otjerali smo ljude koji su nam izgradili stambene blokove, ceste, vodovode, željeznicu, uveli red u zemlji, od zemljišnih knjiga, katastra...da bi nam umjesto njih došli čobani "sa ovčara i kablara" koji i dan danas, podržani komšijama sa zapada koriste sve moguće načine da povale Bosnu i Hercegovinu kao državu...
Ono kad covek svojim komentarom pokaze na kojem je nivou obrazovanja. Sve sto su izgradili su koristili iskljucivo za svoje potrebe, dok je narod bio potcinjen, i koji je morao da se ponasa u skladu sa njihovim pravilima. Naravno muslimani su se prilagodili osvajacu kao uvek, prodas slobodu za privlegiju. Dok su kmetove cinili 68 % srpskoga, 57 % hrvatskoga i samo 7 % muslimanskog poljoprivrednog stanovnistva. Oni muslimani koji nisu prihvatali Hazbursku Monarhiju su otisli u Tursku.
Kada shvatite da je osvajac uvek osvajac, a to sto je neko bio osvajac sa ukrasnom masnom, to ne znaci da se lepo zivelo. Pod svakim osvajacem gubis identitet, veru, pismo i sve sto ide uz to. Srbi vole Ruse i Rusiju, ali nikada ne bi hteli da budu pod njihovim tutorstvom. Slobada je nesto sto vi nikada necet shvatiti.
Prikaži sve komentare (527)