Komentari (527)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atentat je bio neposredni povod za rat... Rata bi bilo svakako. Samo što je to turskim kozojebima svejedno jer su dupe lizali svakom okupatoru.
🇷🇸🇷🇸🇷🇸
🐐🔪
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Unazadio nas je 200 godina debilcina!
“Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašiti gospodu…”. Da imamo na danasnje vrijeme ovakvih momaka ne bi svaka susa mogla da se izdrkava po narodu!I nije vas unazadio nego unapredio.Samo ne sledite put...
Mamc.u vam vlasku niste imali drzave dok vam je Turci nisu dali trebate Sultanu Sulejmanu spomenik dignuti , janjicari ! Sva historija vam se zasniva na lazi pichka vam mate.r.na ..pljuc
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bošnjaci sto ne srusite spomenik kao Hrvati titovu ploču ?
Srpski terorista Gavrilo Princip,( po nalogu iz Beograda, koji je imao aspiracije prema Bih, uz znanje Kralja, koji se pravio blesav, njegov ministar policije Apis koji je stajao kao siva eminencija, financijer i logističar iza srpskih atentatora i zavjerenika Mlada Bosna- Crna ruka), ubio je prestolonasljednika Ferdinanda i njegovu trudnu suprugu Sofiju, što je razgnjevilo građane Sarajeva koji su uhvatili zlikovca Principa i predali ga vlastima.
najobicniji teroristi
Na cija ce zakucati vrata Novi Princip vodja atentata.. .
Srbija je nakon ovog glupog čina izgubila više od milion stanovnika u I svjetskom ratu...A oni ga smatraju za heroja...Kakvi su to mitomani...
gledaj vlahindura
POGLEDAJ TI SAMO STO SE OVDJE NAKOTILO OVIH VLASKIH SIMPATIZERA TERORISTA? TREBA NAPRAVITI INCIJATIVU DA KLIX SE PREREGISTRUJE NA KLIX.RS, PRIKLADNIJE JE, A I MOGLI BI PRESELITI REDAKCIJU U BEOGRAD.
PRINCIP JE BIO JEDAN OD PRVIH TERORISTA I SVAKI SLJAM SVIJETA DANAS PRONALAZI INSPIRACIJU U TIM SRBIJANSKIM TERORISTIMA.
Sjebo si nas Gavriiilooo!
Posrbice po obicaju velicaju djecoubicu i kukavicu
Tužno je sta ovde pišu muslimani koji sebe nazivaju Bošnjacima... Ne poznaju sopstvenu prošlost. Pored represije, prvo turske, a zatim austrougarske vlasti, brojni muslimanski intelektualci dičili su se srpskim poreklom i uporno su se izjašnjavali kao Srbi islamske veroispovijesti. Kada je izbio Prvi svetski rat, vlasti su uhapsile 139 učenika muslimana u mostarskoj gimnaziji.
Muslimana je bilo i u „Mladoj Bosni“. Učenik Ibrahim B. Alajbegović na sarajevskom procesu islednicima je u lice rekao: „Uskoro će doći ‘Beli orlovi’. Mi ih željno iščekujemo“. Taj učenik je ubijen u zatvoru i nije dočekao tako željenu slobodu.
@MickoKrstic. Uvikek je bilo oportunista i izdajnika. Mesi Selimovicu su Srbi na primjer, ubili brata kako bi mu pokaxali sta njega ceka ukoliko ne pocne raditi za njih... tako da je bilo svacega. A zasto vi Srbi, DELIJE, ne priznate da ste turska potomcad, da ne kazem kop ilad
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Heroj, a ubio trudnu zenu.
To je djikanima normala
zanimljivo da se nisu zvali Mlada Srbija hehehe a ja ovo je bosna i nema nista zajednicko sa kukavickom srbijom cija komplet vojska pobjeze preko tri drzave:)))nezapamceno u historiji ratovanja i patriotizma:)))
Oni glume heroje uz rakiju, krmetinu i gusle, a kada zagusti... bjezi!
@TheSatanicVerses HAHAHAHAHA!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ONI KOJI SU TRADICIONALNO VOLJELI GRICKATI BUNDEVINE SJEMENKE: sarajevski.ba/zeljini-kospicari-na-copacabani/30099
Po meni nije terorizam ni danas kad u Avganistanu lokalni lik rokne Amera.Amer je okupator.Izraelac isto,jos gore.Po tome Princip ne moze biti terorista,ovaj je bio okupator.Samo nije trebao i zenu roknuti,to mi nije ok.Ali razlozi za rat nisu bili samo to,puno prije je spreman..
Ekši žrtvovali se za Bosnu i Hercegovinu...nemojte nas Vi braniti više majke Vam. Otjerali smo ljude koji su nam izgradili stambene blokove, ceste, vodovode, željeznicu, uveli red u zemlji, od zemljišnih knjiga, katastra...da bi nam umjesto njih došli čobani "sa ovčara i kablara" koji i dan danas, podržani komšijama sa zapada koriste sve moguće načine da povale Bosnu i Hercegovinu kao državu...
Ono kad covek svojim komentarom pokaze na kojem je nivou obrazovanja. Sve sto su izgradili su koristili iskljucivo za svoje potrebe, dok je narod bio potcinjen, i koji je morao da se ponasa u skladu sa njihovim pravilima. Naravno muslimani su se prilagodili osvajacu kao uvek, prodas slobodu za privlegiju. Dok su kmetove cinili 68 % srpskoga, 57 % hrvatskoga i samo 7 % muslimanskog poljoprivrednog stanovnistva. Oni muslimani koji nisu prihvatali Hazbursku Monarhiju su otisli u Tursku.
Kada shvatite da je osvajac uvek osvajac, a to sto je neko bio osvajac sa ukrasnom masnom, to ne znaci da se lepo zivelo. Pod svakim osvajacem gubis identitet, veru, pismo i sve sto ide uz to. Srbi vole Ruse i Rusiju, ali nikada ne bi hteli da budu pod njihovim tutorstvom. Slobada je nesto sto vi nikada necet shvatiti.