I sta je tu ljudima interesantno, ako je istina covjek je molio Boga da rastavi stijenu, to je dova, kao vjerniku jasno ti je da Bog sve moze, znaci zapamti covjek ako je iskren bilo sta da zatrazi od svoga Gospodara dobit ce, pa makar se neke stvari granicile sa ljudskim razumom, ali covjek da bi mu dova bila primljena mora ispunjavat obaveze i da to sto trazi nije nesto lose.
Sta je lose u tome da se cuva svoja tradicija! I sevdah je nasa tradicija ali se arapi ljute kad cuju bosance kako pjevaju i sviraju. Jos samo da i zene zamotamo ko mumije i bit cemo im/vam po volji.. ODJEBI!
@Helga Ako je covjek istinski vjernik, i ako si uporan, trazis nesto i ne sumnjas u to, Bog ce ti ispuniti to, u ovom slucaju da podari zdravlje tvome djetetu, ne moze covjek grijesit i ocekivat, a najveci problem sto se ljudi ne uzdaju u svoga Gospodara, druga stvar kad bi bio fenomen, znaci da ne grijesis i radis samo dobro opet ti je umrijeti jer je to Bozija odredba za svako bice bilo ono dobro ili lose, na ovome svijetu ces proci sito i reseto pogotovo ako si vjernik
Prikaži sve komentare (350)